SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

USA har et godt tak på Tyskland

Vår oddstipper stoler på de amerikanske jentene i natt. Her er det Alex Morgan som jubler sammen med Lauren Holiday (12) og Ali Krieger (11).

Vår oddstipper stoler på de amerikanske jentene i natt. Her er det Alex Morgan som jubler sammen med Lauren Holiday (12) og Ali Krieger (11). Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sjekk vårt dobbelttips!

DEL

ODDSTIPSVi hadde fullklaff på oddstipset vårt på uavgjort mellom Brann og Bærum i går. Det ga pene 3.30 i odds. Vår inntas var 100 kroner.

Oddsprogrammet tirsdag starter med tennis fra Wimbledon. Deretter er det kamper fra kvalifiseringen til Mesterligaen og Europaligaen. Det er også fotball-VM for kvinner, U21-EM-finalen, semifinale i Copa America og svensk Superettan på menyen denne tirsdagen.

USA - Tyskland (1-0) H

Fotball-VM, kvinner. Semifinale. To av gigantene i kvinnefotballen barker sammen i Canada i natt.Bookmakerne har gjort Tyskland til favoritter, og det er jeg ikke helt enig i.

Det er flere grunner til at jeg mener det er verdi i å spille på USA her. For det første er amerikanerne uten nederlag i 14 kamper før denne semifinalen. For det andre har de holdt buret rent i fire kamper på rad, mens tyskerne har sluppet inn mål mot Sverige, Norge og Frankrike.

USA er i mine øyne bedre enn samtlige av de tre nasjonene som allerede har scoret på tyskerne, og jeg blir svært overrasket om de ikke scorer i nattens oppgjør, og med det trygge defensive spillet hos amerikanserne kan tyskerne få problemer.

Den tredje, og kanskje mest overbevisende grunnen til å stole på amerikanerne i denne kampen, er at USA er uten nederlag mot Tyskland i de syv siste innbyrdes møtene.  I perioden 1991 til 2013 har de møtt hverandre ti ganger. Tyskland har kun vunnet én gang, og det skjedde tilbake i 203.

USA har ikke blitt dårligere i mellomtiden, og jeg tror de vinner denne semifinalen. Spørsmålet er om de gjør det etter ordinær spilletid.

Jeg vil antakeligvis selv ta sjansen på å kjøre USA i denne til 2.70 i odds, men for å være på den sikre siden bruker jeg denne kampen i en dobbel og da kjører jeg handikap-spillet med 1-0-forsprang til USA.Spillestopp klokken 0055. Denne kan ikke spilles som singel hos Norsk Tipping, så jeg kombinerer med en annen kamp som spilles i natt.

Orlando City SC - Columbus Crew H

Amerikansk cup, US Open.  Orlando City gikk videre i cupen etter å ha slått ut Charleston Battery på straffespark i forrige runde. Nå møter de Colombus Crew i åttendedelsfinalen.

Orlando City spiller sin første sesong i MLS. Det er den brasilianske forretningsmannen Flávio Augusto da Silva som sammen med Phil Rowlins eier klubben.

Disse to klubbene har allerede møttes to ganger denne sesongen, og begge kampene har blitt avsluttet med ti mann til ett av lagene.

I Ohio fikk Orlandos Rafael Ramos rødt kort. Den kampen tapte Orlando hele 0-3, mens i Citrus Bowl i Florida ble Colombus' forsvarsspiller Michael Parkhurst utvist. Da spilte lagene uavgjort, 2-2.

Adrian Heaths Orlando City-lag viser fin form. De har kun ett tap på de syv siste kampene, og de har vunnet fire av de siste fem kampene. Men; de har ennå ikke vunnet mot laget fra Ohio. Det blir en tøff match i natt.

Colombus er også i godt driv om dagen. De er ubeseiret i de fire siste kampene. Columbus ekspederte Richmond Kickers ut av cupen etter å ha vunnet kampen 3-1.

Frederico Higuain, broren til Napoli-spilleren og den argentinske landslagsstjernen Gonzalo Higuin, spiller for Colombus.

Vinneren av denne kampen møter vinneren av Chicago Fire og Charlotte Independence. Sist Orlando City var i kvartfinalen  i U.S. Open Cup var i 2013, da slo de Colorado Rapids i tredje runden og Sporting Kansas City i fjerde runden. Den gangen røk de ut mot laget de kan møte i kvartfinalen også denne gangen, Chicago Fire.

De to største stjernene i Orlando-laget er brasilianseren Kaka, som tidligere har spilt for klubber som Real Madrid og AC Milan. De har også den amerikanske landslagsspilleren Brek Shea i stallen.

Orlando er sterke på hjemmebane, og jeg har troen på at de går videre i cupen. 2.00 i odds for hjememseier er ok. Spillestopp klokken 0125.

Dobbelen vår gir 2.86 i odds. Vår innsats blir 100 kroner.

Her er vårt dobbeltforslag tirsdag 30. juni:

USA - Tyskland (Handikap fulltid 1-0) 1,43 - 3,70 - 4,80 H

Orlando City SC - Columbus Crew 2,00 - 3,15 - 2,90 H

Total odds: 2.86

Følg våre daglige oddstips her