SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Våkner vi opp til penger på kontoen?

Flamengo og Paulinho er favoritter på hjemmebane mot bortesvake Avai.

Flamengo og Paulinho er favoritter på hjemmebane mot bortesvake Avai. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er onsdagens dobbelttips!

DEL

OddstipsOnsdagens oddsprogram byr blant annet på tre kamper fra seriestarten i eliteserien for menn i håndball, i tillegg er det full runde i brasiliansk Serie A natt til torsdag.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Flamengo - Avai H

Brasiliansk, Serie A. Formkurven til Flamengo peker oppover. De har tre seire på de fire siste kampene. De har vunnet mot Atletico Paranaense og Sao Paulo på hjemmebane, mens de slo Sport Recife på bortebane. Det eneste tapet kom mot Palmeiras som ligger på fjerdeplass.

Flamengo ligger midt på tabellen, men de vil med tre poeng få kontakt med topplagene.

På hjemmebane har de tre seire og én uavgjort på de siste fire kampene.

Para er suspendert fordi han har samlet for mange gule kort, mens kaptein Wallace er tilbake etter å ha vært suspendert i forrige serierunden. Nykommeren Guerrero og Nixon er ute med skader, mens Ederson foreløpig er usikker. Jorge er på landslagsoppdrag med det brasilianske U23-landslaget.

Avai slo Internacional i forrige serierunde etter å ha hatt tre tap på rad. Poengene gjorde at de klarte å klatre over nedrykksstreken, men de lever fortsatt farlig og trenger alle poengene de kan få.

På bortebane har de vært elendige denne sesongen. De har fem tap på de seks siste bortekampene sine. Avai er samtidig det svakeste defensive laget i ligaen. De har sluppet inn 33 mål på 21 kamper, og da blir det vanskelig.

Jeci og Romario er tilbake etter å ha vært suspendert, mens Iury er friskmeldt. Eltinho, Marrone, Taua og William er alle på skadelisten. Det er en stund siden sist disse lagene møttes. Den forrige kampen mellom Flamengo og Avai var i Rio de Janeiro for fire år siden. Den kampen endte med 4-0-seier til Flamengo.

Flamengo viser best form i øyeblikket. Avai er i skrekkelig form. De har ikke vunnet på bortebane på de siste syv kampene, og enda verre de har sluppet inn syv mål på de to siste bortekampene. De fåpr det tøft mot Flamengo. Hjemmeseier til 1,58 i odds brukes i en dobbel.

Corinthinas - Fluminense H

Brasiliansk, Serie A. Corinthians er i storform. De er ubeseiret i de siste 13 serierundene, og de har vunnet ti av dem. Det er flere grunner til å tro på hjemmeseier i denne kampen:

 • Storklubben fra Sao Paulo har fire seire på rad, og de har klatret opp til førsteplass på tabellen. Corinthians ligger nå fire poeng foran Atletico Mineiro.
   
 • Corinthians har scoret tolv mål på de fire siste kampene. Vagner Love og Luciano har henholdsvis scoret tre og fire mål i disse fire kampene, men Sao Paulo-klubben er ikke avhengig av disse to. De har flere målscorere i stallen. Jádson er toppscorer med ni mål så langt denne sesongen.
   
 • Serielederen fra den sørlige halvkules mest folkerike by er det beste defensive laget i brasiliansk Serie A. De har kun sluppet inn 15 mål på 21 kamper.
   
 • Corinthinas er også det beste hjemmelaget i Serie A. På ti hjemmekamper har de ni seire og kun ett tap. Nå møter de et Fluminense-lag som er betydelig bedre hjemme enn borte. På bortebane har de kun vunnet tre av ti kamper denne sesongen.
   
 • Fluminense har en svak bortestatistikk i Sao Paulo. De har kun vunnet to av de siste ti kampene mot Corinthians på bortebane.
   

Corinthians mangler midtbanespilleren Felipe som er suspendert. Luciano og Rildo er ute på grunn av skader, mens Elias er på samling med det brasilianske landslaget. De får imidlertid tilbake Bruno Henrique og Jadson. Begge var suspendert i forrige serierunde.

Fluminense er i dårlig form. De har åtte tap så langt denne sesongen, og seks av dem har kommet på de åtte siste kampene. De har blant annet tapt de to siste kampene mot Atletico Mineiro og Joinville.

Situasjonen blir ikke bedre av at lagets toppscorer Fred er ute med skade. Det samme er Breno Lopes, Giovanni, Rafinha og Wellington Silva.  Ikke nok med det. Michael er suspendert, mens Marlon er på landslagsoppdrag med det brasilianske U23-landslaget.


Corinthians er i superform, og de har hjemmebanefordelen i denne kampen. Nå møter de i tillegg et svekket Fluminense-lag. Jeg kan ikke skjønne noe annet enn at dette skal være en sikker H. 1,65 i odds er greit nok, men denne kan ikke spilles som singel. Derfor kombinerer vi den med en annen kamp fra brasiliansk fotball.

Dobbelen vår gir 2,61 i odds. Spillestopp er klokken 0155.

Her er vårt dobbelttips onsdag 2. september:

Flamengo - Avai 1,58 - 3,50 - 4,10 H

Corinthians - Fluminense 1,65 - 3,20 - 4,10 H

Total odds: 2,61