SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Våkner Zlatan i kveld?

OSLO  20150608.
Zlatan Ibrahimovic missa en målchans mot Norges målvakt Ørjan Håskjold Nyland under måndagens vänskapslandskamp mellan Norge och Sverige i fotboll på Ullevål.
Foto: Pontus Lundahl /TT / NTB scanpix

OSLO 20150608. Zlatan Ibrahimovic missa en målchans mot Norges målvakt Ørjan Håskjold Nyland under måndagens vänskapslandskamp mellan Norge och Sverige i fotboll på Ullevål. Foto: Pontus Lundahl /TT / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

DEL

SØNDAGSKUPONGENEM-kvalik og 2. divisjon på søndagsbongen. Slovenia - England er kamp 1, men selv om England er ubeseiret, stoler vi ikke på Three Lions her. De var meget svake i privatlandskampen i Dublin søndag (0-0), og etter en lang sesong kan engelske stjerner utmerket godt ryke på en smell mot et Slovenia som ligger på 2. plass i pulje E.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

1. Slovenia - England  (H)B

EM-kvalik, gruppe E. Slovenia på 2. plass, England topper og er ubeseiret. Da de møttes på Wembley, vant England 3-1 etter å ha scoret tre den siste halvtimen. Nå er spillerne akkurat ferdige med en lang sesong, skal de tape i denne kvaliken, kan det fort bli her!

2. Litauen - Sveits  B

Sveits fikk en katastrofestart på denne kvaliken, med tap for England og Slovenia. Men lag får ofte en reaksjon etter et sluttspill (VM i fjor sommer), og nå er Sveits på sporet igjen, med tre strake seire og 11-0 i målforskjell. En av seirene var 3-0 mot Litauen. 

3. Sverige - Montenegro  H(U)

Sverige har gode sjanser til å nå EM til neste sommer, er ubeseiret og nummer to i gruppe G etter 2-3-0 på fem kamper. Montenegro har bare én seier, og har fått svi for tilskuerbråk mot Russland (kamp stoppet, dømt til 0-3-tap). Legger inn en liten bombe her. 

4. Russland - Østerrike  H(U)

Meget avgjørende i toppen av gruppe G. Der leder Østerrike litt overraskende med 13 poeng, Russland står med åtte. Skal russerne unngå playoff for å nå EM, bør denne vinnes. Østerrike har hatt marginene med seg, tre av fire seirer er med ett mål.

5. Liechtenstein - Moldova  H(UB)

Artig kamp, for Lichtenstein tok en av sine ytterst få seire med 1-0 borte i den motsatte kampen i høst. Dermed er det trygt å fastslå at Moldova ikke er noe stort fotballag, men samtidig kjempet de seg til ett poeng i Russland!

6. Hviterussland - Spania  B

I gruppe C har Spania og Slokakia stukket av i toppen, Hviterussland er langt etter med fattige fire poeng. Spania tapte sin første kamp, men har skjerpet seg og vunnet de fire neste. Ingen grunn til å tro noe annet enn at dette er en B.

7. Slovakia - Makedonia  H

I en av de mest ujevne gruppene har Slokavia imponert. Har stø kurs mot EM i Frankrike med fem strake seire. Makedonia er ikke på langt nær av samme klasse (3 poeng), så en skal likte noe helt spesielt om en garderer her.

8. Kjelsås - Grorud  (U)B

2. divisjon avd. 1, der Kjelsås er på 2. plass. Tapte to av de fire første, men så har de fire strake seire. Grorud topper med 7-0-1, og har 9-0 på de to siste. Men i et nabooppgjør som dette, og med et formsterkt hjemmelag, kan det likevel være greit å ta med U-en.

9. Skeid - KFUM Oslo  B

Skeid fikk seg endelig en seier da de slo svake Senja sist. Det tradisjonsrike laget fra Oslo har spilt mye U i år, på åtte kamper slår de med 1-4-3. Det holder likevel neppe mot KFUM, som står med åtte strake seire og topper. Slo Vålerenga 2 med 3-1 borte mandag.

10. Notodden - Ørn Horten  H

To lag med akkurat samme sesongstart, 3-2-3 og en plass midt på i avdeling 2. Ørn Horten imponerte med å holde Raufoss, som til da hadde vunnet alt, til 0-0 sist. Men Notodden har to strake nå, slo Lørenskog sist (lurte meg for 12-eren sist lørdag), så de er favoritt.

11. Moss - Kvik Halden  H(B)

Moss gikk på en litt overraskende smell da de tapte i Gjøvik sist. Det er bare deres andre tap i år, seks av åtte er vunnet. Kvik er ett poeng bak, og har scoret ni mål på de tre siste. Bør krysses.

12. Vidar - Fløy  H

I avdeling 3 ligger disse to som nummer fire og tre. Vidar ubeseiret med 2-20 hjemme, men Flekkerøy har 2-1-1 borte, så denne er vrien. Men siden bortelaget har slitt litt i det siste (1-1-2 på fire kamper nå), lar jeg det stå til med en H.