SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vålerenga banker Sandefjord

Kjetil Wæhler jubler for 2-0-scoringen sin da Vålerenga slo Sandefjord 3-0 borte i mai. Nå møtes de to lagene igjen, på Ullevaal, og vi tror resultatet fort blir noe lignende.

Kjetil Wæhler jubler for 2-0-scoringen sin da Vålerenga slo Sandefjord 3-0 borte i mai. Nå møtes de to lagene igjen, på Ullevaal, og vi tror resultatet fort blir noe lignende. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Vi prøver en trippel på lørdag!

DEL

Oddstips lørdagSom vanlig mye snadder på oddsprogrammet en lørdag, også midt i ferien. Jeg kjører på med tre kamper – og begynner på Senja!

Sjekk norske tabeller her

Senja - Harstad 1,80 3,95 2,70  H

Nordlandsoppgjør her i 2. divisjon avdeling 1 her, og det er ingen tvil om hvem av disse som er i form. Om senjaværingene har fått fiskerne på land eller hva det er vet jeg ikke, men nå har de i hvert fall fire strake seirer.

Senja startet sesongen meget skralt, med bare en seier på de åtte første. Men så har det altså virkelig løsnet. I tur og rekke har Holmen, Grorud, Stabæk 2 og Lyn fått bank.

Målforskjellen på de fire kampene er imponerende 13-3. Det har selvsagt med 6-1 over hjelpeløse Lyn sist å gjøre, men bare én av seirene har vært med ett mål.

Og nettopp det å få banke inn seks mål, om det nå enn er mot bunnlaget, gjør godt uansett.

Harstad er veldig ustabile. De klinket til med sterke 2-0 borte over Tromsdalen for fire runder siden, og spilte kampen etter 3-3 mot Finnsnes.

Men så har de gått målløse av banen i to tap mot Kjelsås (0-2) og Ullern (0-3), og da tror jeg de kommer til kort mot et formsterkt Senja.

Innleveringsfrist: Kl. 1555.

Nardo - Byåsen (0-1) 1,85 3,80 2,50 H

Trønderkamp her, og med en klar favoritt. Byåsen er helt sist i 2. divisjon avdeling 4, og i aldeles grusom form. To poeng og én fattig scoring på de seks siste sender dem lukt mot nedrykk.

Enda verre: På de tre siste borte kampene, har de tatt null poeng, altså tre strake tap. Målforskjell: 0-17! Så jeg mer altså det er verdt å gape over mye denne lørdagen, og mener dette er en kamp vel verdt å ta med på oddskupongen. Med handikap.

Innleveringsfrist: Kl. 1555.

Vålerenga - Sandefjord (0-1) 2,07 3,65 2,46  H

Sandefjord har vist noen tegn til bedring i det siste, men det som kunne vært to seirer har blitt to uavgjorte på uflaks og udyktighet på tampen av kampene.

2-1-seier ble til 2-2 da Gneist-dommer Kai Erik Steen ikke så en klar holding av Sandefjords keeper Michael Tørnes, og godkjente 2-2-målet til Mjøndalen. I neste runde, altså sist helg, rotet de det selv til og slapp inn et overtidsmål til 1-1 mot Tromsø.

De tapte poengene kan, for så si det forsiktig, bli skjebnesvangre for et lag som ligger helt sist. Uansett; Vålerenga vant 3-0 da de besøkte Sandefjord i mai. Det kan bli noe lignende nå. Minst.

Innleveringsfrist: Kl. 1755.

Oddstips lørdag:

Senja - Harstad 1,80 3,95 2,70  H

Nardo - Byåsen (0-1) 1,85 3,80 2,50 H

Vålerenga - Sandefjord (0-1) 2,07 3,65 2,46  H

Odds: 6,89

Anbefalt innsats: 100 kr.