SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Van Gaal fortsetter å slite

Fremtiden til  Manchester United-manager Louis Van Gaal er usikker - uansett hvordan det går i fredagens cupkamp mot Derby.

Fremtiden til Manchester United-manager Louis Van Gaal er usikker - uansett hvordan det går i fredagens cupkamp mot Derby. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

OddstipsMidtukekupongen i tipping består av ni kamper fra fransk Ligue 2, en kamp fra fransk Ligue 1, en kamp fra Bundesliga og en kamp fra den engelske FA-cupen. Alle kampene spilles fredag kveld.

Innleveringsfrist for kupongen er fredag klokken 1955.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil

1. Derby County - Manchester United B(U)

FA-cup. Vertene er helt ute av form. I mine øyne har de den beste troppen i Mesterskapserien, men de har kun vunnet én av de siste seks kampene. Det var i FA-cupen mot Hartlepool. I United er det kaos, men fotball-laget skal være godt nok til å gå videre i cupen.

2. FSV Mainz 05 - M'gladbach B

Begge lagene tapte første kampen etter vinterpausen i Bundesliga. Mainz gikk på et skuffende tap mot nyopprykkede Ingolstadt, mens M'gladbach tapte hjemme mot Dortmund. M'gladbach har et godt tak på Mainz. De har kun tapt én av de siste ti kampene.

3. Marseille - Lille H(U)

Marseille viser fin form. De er ubeseiret på de ni siste kampene, men seks av dem har endt med poengdeling. Lille er inne i en svak periode. De står uten seier på de fire siste ligakampene, men de fikk seg en opptur i tirsdagens  cupkamp hvor de slo Bordeaux 3-1.

Klikk her for å levere midtukekupongen!

4. Brest - Paris FC H(U)

To lag på nest øverste nivå i Frankrike som sliter. Brest er brukbare hjemme. De står med 5-3-2 og 14-8 i målforskjell på  Stade Francis le Blé. Paris er tabelljumbo. De har kun én seier på 22 kamper denne sesongen, og den andre seieren kommer neppe her. 

5. US Creteil Lusitanos - Dijon B

Creteil er ille ute å kjøre. Etter ti kamper på rad uten seier er laget under nedrykksstreken. Nå møter de et opprykksjagende Dijon. Laget fra sennepshovedstaden ligger på direkteopprykksplass. Disse lagene har møttes tolv ganger. Creteil har aldri vunnet.

6. Evian TG - Metz B(U)

Etter syv kamper uten seier, slo Evian til med 3-0-seier mot Niort i forrige serierunde. Metz henger fortsatt med i opprykkskampen, men borteformen er så som så. De har tapt  de tre siste bortekampene. Den siste borteseieren kom på Korsika i oktober! Vrien match!

7. Stade Lavallois - Chamois Niort FC H(U)

Laval viser flott hjemmeform. De har vunnet de tre siste Stade Francis le Basser. Vertene har også en god statistikk mot Niort. De har kun ett tap på de siste ni mot dem. Niort fikk en god start på det nye året, men har tapt de to siste kampene mot svak motstand.

8. Nancy - Clermont Foot H(UB)

Toppoppgjør. Serieleder Nancy møter tabelltreer Clermont. Begge lagene har tapt mot Nimes de to siste ukene. Clermont slo med en gang tilbake med å vinne 2-1 mot opprykksrival Le Havre. Nancy er bedre borte enn hjemme. Denne kampen blir tett og jevn.

9. Nîmes Olympique - Auxerre H(U)

Vertene har vunnet mot serieleder Nancy (4-3) og tabelltreer Clermont (6-2) i de to siste kampene. Dermed har de klatret ut av nedrykkssonen. Auxerre har slitt på bortebane de to siste månedene. De har tre bortekamper på rad uten seier. Tror mest på hjemmelaget!

10. Sochaux - FC Bourg Peronnas  H

Sochaux har bare én seier på de fire siste kampene, og har havnet under nedrykksstreken.  Nå må laget fra Peugeot-byen våkne opp før det for sent. De har en glimrende mulighet mot Bourg som er ligaens nest svakeste bortelag. De har kun to seire på ti kamper.

11. Tours - AC Ajaccio B

Ajaccio er svake borte. De står med 1-4-6, men de har vist fin form den siste tiden. St. Etienne måtte ha ekstraomganger for å slå Korsika-laget ut av cupen. Ajaccio har to seire og en uavgjort på de tre siste besøkene på Stade d'Honneur de la Vallée du Cher. En dristig B.

12. Valenciennes - Red Star FC 93 U

Red Star ligger oppe på en strålende femteplass. De har kun ett tap på de siste elleve kampene, og de har fortsatt muligheten å rykke opp. Men: Da må de vinne kamper som denne. Valenciennes balanserer på nedrykksstreken, men viser tegn til bedring. Frekk U!