SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vancouver går på trynet i natt

Henrik Sedin og Vancouver Canucks har en vanskelig bortekamp mot Capitals i natt.

Henrik Sedin og Vancouver Canucks har en vanskelig bortekamp mot Capitals i natt. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk vårt oddstips!

DEL

OddstipsDet ble en ny flott dag for  BA/Spillsenterets oddstips onsdag. Vi traff på begge råtipsene våre Leicester slo Tottenham til 4,30 i odds og Sunderland vant mot Swansea til pene 4,40 i odds. Villarreal skuffet dessverre. De tapte cupkampen mot Athletic Bilabao.

Torsdagens langoddsprogram har ikke et like godt utvalg som onsdagens program, men det er noen godbiter. Det er blant annet norsk og svensk ishockey, i tillegg er det greske og tyrkiske cupkamper i fotball. Natt til fredag er det også en rekke kamper fra NHL.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Washington Capitals - Vancouver Canucks H

NHL ishockey. Capitals kan ta sin ellevte hjemmeseier på rad om de vinner nattens kamp mot Vancouver. Washington-laget leder Metropolitan Division, 16 poeng foran NY Rangers. Dersom de fortsetter seiersrekken i natt kan de nærme seg klubbrekorden i antall hjemmeseire på rad. Capitals vant 13 kamper på rad i 2010-sesongen.

Capitals er uansett et av NHLs beste hjemmelag. De har tatt 33 poeng på hejjembane så langt denne sesongen. Det er kun tre lag som har samlet flere poeng på hjemmebane enn dem. NY Rangers, Dallas Stars og Chicago Blackhawks har tatt flere poeng på egen is.

Vancouver er et middelmådig bortelag. Laget fra British Columbia har tapt 14 av 22 bortekamper denne sesongen, men hele seks av de 14 kampene har endt med spilleforlengelse eller straffeslag.

Klikk her for å spille på Washington Capitals på PC/web!

Det er bare én uke siden Alex Ovechkin scoret sitt 500. mål i NHL, og spiller nummer 43 i NHL-historien som har passert 50 mål i karrieren. Svenske Daniel Sedin kan gjøre det samme i nattens kamp i den amerikanske hovedstaden. 

Men han får en vanskelig oppgave. Hovedstadslaget viser nemlig fantastsik form.  Ovechkin scoret to ganger da Capitals knuste Ottawa hele 7-1 på hjemmebane. Han har scoret fem mål på de siste tre kampene. Washington står med fire seire på rad, og de har en solid skuddstatistikk. Den viser 56-28!

Det er ikke bare Ovechkin som er i storform hos vertene, også Nicklas Backstrom viser klassespill om dagen. Han har tre mål og seks målgivende på de seks siste kampene. De to kan lage trøbbel for Vancouver-laget natt til fredag.

Canucks-laget er likevel ikke til å kimse av. De slo formlaget Florida Panthers for to dager siden. De vant 2-1 etter spilleforlengelse. Jeg har uansett størst tro på Washington i natt.

Capitals har scoret i 44 prosent av power-play-periodene i de siste åtte hjemmekampene, så Canucks må unngå for mange minutter i fryseboksen om de ikke skal gå på en smell i hovedstaden.  De slitt i undertall, og det kan være noe hjemmelaget utnytter i natt.

Vancouver vil antakeligvis stille med Ryan Miller i mål. Han har gått glipp av de siste åtte kampene på grunn av en muskelskade. Han stoppet 32 skudd mot Washinton tidligere denne sesongen, men de tapte likevel 2-3 mot Capitals.

Det virker som Washington er i dytten, og jeg tror de tar sin ellevte hjemmeseier på rad i natt. Jeg satser 250 kroner på Capitals. Spillestopp klokken 0055.

Klikk her for å spille på Washington Capitals på PC/web!

Her er vårt singeltips torsdag 14. januar:

Washington Capitals - Vancouver Canucks 1,70 - 3,80 - 3,35 H

Total odds: 1,70