SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi satser på Hertha til 1,95 i odds

Eintracht Braunschweig's Ken Reichel (L) tackles Hertha Berlin's Per Skjelbred during their German first division Bundesliga soccer match in Berlin April 26, 2014.   REUTERS/Tobias Schwarz (GERMANY - Tags: SPORT SOCCER) DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050

Eintracht Braunschweig's Ken Reichel (L) tackles Hertha Berlin's Per Skjelbred during their German first division Bundesliga soccer match in Berlin April 26, 2014. REUTERS/Tobias Schwarz (GERMANY - Tags: SPORT SOCCER) DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050 Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsGlimrende dag for våre oddstips lørdag. Da traff vi både på singeltipset vårt på Manchester United. United-seieren ga 1,80 i odds, og vår innsats var 250 kroner.

Søndagens oddsprogram inneholder blant annet cupfinalen for herrer mellom Rosenborg og Sarpsborg 08, men oddsen er elendig på RBK. Derfor har vi droppet den. Det er også kamper fra alle de største ligaene i Europa.. Fransk Ligue 1, tysk Bundesliga, engelsk Premier League og italiensk Serie A. 

Søndagskupongen:  Hvem vinner London-derbyet?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Hertha BSC - Hoffenheim H

Tysk, Bundesliga. Hertha Berlin er gode hjemme på Olympiastadion i Berlin. Hjemmestatistikken viser 3-1-1. Laget til Per Ciljan Skjelbed og Rune Almenningen Jarstein har tatt tolv poeng så langt denne sesongen.

Hovedstadslaget ligger på femteplass før søndagens kamp, og de kan med seier gå forbi M'gladbach og komme seg opp på fjerdeplass.

De har vunnet og tapt annenhver kamp de siste fem kampene, og fortsetter den statistikken så taper Hertha søndagens kamp. Men det tror jeg ikke. De to siste tapene har kommet mot Schalke og bM'gladbach, som er to sterke lag. Men de har vunnet mot lag på nedre halvdel av tabellen.

Senest i forrige serierunde vant de mot et lag som ligger i nedrykkssonen.Da vant Hertha 3-1 mot Hannover. Den tidligere Chelsea-spilleren Salomon Armand Kalou scoret alle tre målene. Hertha var det beste i alt, og Hannover kom aldri inn i kampen.

Det virker som Hertha har et mannskap som kan være med å kjempe om en Europaliga-plass neste sesong, i alle fall hvis de fortsetter å spille som de har gjort hittil.

Hertha stiller trolig med to nordmenn i førsteelleveren. Både Rune Jarsein og Per Ciljan Skjelbred har startet de syv siste kampene.

Hertha stiller trolig med dette laget: Jarstein, Regäsel, Langkamp, Brooks, Plattenhardt, Skjelbred, Lustenberger, Weiser, Darida, Haraguchi, Kalou.

TSG Hoffenheim har hatt en katastrofalt dårlig sesong så langt. De har svake 1-5-6 på de tolv første kampene. Det har gitt dem fattige åtte poeng, og etter at Augsburg slo Stuttgart 4-0 lørdag, har de falt ned på sisteplass i Bundesliga.

Det som burde gi størst bekymring i Hoffenheim-leiren er at laget har problemer med å score mål. De har gått målløse av banen i de tre siste kampene!

I forrige kamp møtte de Eintracht Frankfurt. Den kampen endte 0-0. Det gjorde også kampen før det. Mye av æren for at Hoffenheim tok ett poeng i sist mach tilskrives keeper Oliver Baumann. Han stoppet på egenhånd en rekke store sjanser fra Eintracht, men jeg tror ikke at han kan redde dem hver gang.

Sannsynlig Hoffenheim-lag: Baumann, Strobl, Süle, Bicakcic, Kim, Volland, Rudy, Polanski, Schmid, Uth, Vargas.

Hoffenheim har riktignok ikke tapt mot Hertha på de siste tre oppgjørene, og sist sesong vant de begge kampene mot hovedstadslaget, men jeg tror ikke de klarer det denne gangen. Hertha viste flott form før landslagspausen, og jeg tror de vinner denne kampen etter 90 minutter.

Hjemmeseier gir 1,95 i odds. Det synes jeg er greit, og vi klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp klokken 1525.

Her er vårt singeltips søndag 22. november:

Hertha Berlin - TSG 1899 Hoffenheim 1,95 - 3,20 - 3,20 H

Total odds:  1,95