SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler ikke helt på Chelsea

Vår tipper er usikker på om Chelsea og en presset Jose Mourinho klarer å vinne på Britannia Stadium lørdag.

Vår tipper er usikker på om Chelsea og en presset Jose Mourinho klarer å vinne på Britannia Stadium lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på lørdagskupongen!

DEL

LørdagskupongenLørdagskupongen er av den klassiske sorten. Det er utelukkende kamper fra England. De seks første kampene er hentet fra Premier League, mens de øvrige seks kampene er fra Mesterskapserien.

Denne lørdagen mener vår tippeekspert at Manchester United, Southampton, Cardiff, Sheffield Wednesday, Burnley og Fulham er de sikreste objektene på kupongen.

1. Stoke - Chelsea (H)U

Stoke har ikke scoret mål i sine to siste kamper, hjemme mot Watford (0-2) og sist nå borte mot Newcastle (0-0). Ikke på noe sett imponerende, men de hadde tre strake seirer før dette. Og de slo nettopp Chelsea på straffer i ligacupen for halvannen uke siden!

2. Leicester - Watford H(U)

Leicester, ja, det er laget sitt! Reddet plassen med en eventyrlig spurt i vår, og har fortsatt på samme viset i høst. Jamie Vardy setter rekorder, har nå scoret i åtte strake ligakamper.  Men Watford har fått fyr på kjelen, to strake 2-0-seire nå, så jeg tar faktisk med en U.

3. Manchester United - West Bromwich H

Jeg trodde United var på vei mot noe solid, men en må vel heller si at de er på vei mot noe kjedelig. De var heldige som ikke tapte mot Palace sist helg, og slet lenge mot CSKA Moskva. The Baggies er kongen av kjedelig, ta med en U hvis du har masse garderinger.

4. Norwich - Swansea H(UB)

Etter mitt syn er det mye vrient i starten av denne kupongen, så vi svir av litt garderinger! Norwich er et sørgelig skue om dagen, med fire strake tap. Men Swansea er ikke så mye bedre, 1-2-4 på de syv siste.  Begge lekker stygt bakover.

5. Sunderland - Southampton B

Sunderland kom noe så ettertrykkelig ned på jorden etter seieren over Newcastle. 6-2 vant Everton sist, så Sunderland er fortsatt et lag i dyp krise. Southampton, derimot, har løftet seg skikkelig. Graziano Pellè er i storform, de bør vinne denne.

6. West Ham - Everton H(B)

Som jeg spådde i denne spalten, fikk West Ham trøbbel mot Watford sist. Tapte 0-2 borte, så dette er ikke et lag å stole på. Everton feide over Sunderland, vant med fire mål, og henger med i sjiktet bak tetlagene.

7. Blackburn - Brentford (H)U

Så var vi i Championship, der Blackburn har fått hodet over vannet etter en helt elendig start. De ni siste har gitt 3-4-2, de to siste har gitt fire poeng. Brentford var i storform inntil tapet mot Hull sist, men har kanskje overprestert?

8. Cardiff - Reading H

To lag som har falt fra playoff etter en litt svakere periode. Begge har to poeng på de  tre siste. Men Cardiff har 4-2-1 hjemme, og selv om Reading er et bra bortelag, stoler jeg rett og slett på at hjemmebane skal avgjøre.

9. Charlton - Sheffield Wednesday B

Charlton er i total krise. Nå vil de gjerne ha tilbake mannen som tok de fra League One til Championship, Chris Powell. De har i hvert fall to poeng på sine elleve siste kamper (!), og skal ikke ha en sjanse mot et Wednesday i knallform.

10. Hull - Middlesbrough H(B)

Hull klatret til topps i Championship med 2-0 borte over Brentford tirsdag, samtidig som  Brighton spilte sin tredje strake uavgjort. Her møter Hull et annet lag med opprykksambisjoner. Boro er også i form, står med tre strake seire, så denne er vrien.

11. Wolverhampton - Burnley B

Wolves har tapt fire av de fem siste. De har ikke råd til å fortsette slik om de skal hekte seg på i kampen om playoff eller opprykk. Her skal de få kjørt seg, Burnley ser mer og mer ut som en het opprykkskandidat.

12. Fulham - Birmingham H

Fulham er ustabile, men er målfarlige når de har dagen. Har scoret fire og vunnet mot sterke lag som QPR og Reading. Tapte 1-3 for Burnley tirsdag, men det er et av de skikkelige formlagene. Birmingham har en dupp i formen, ett poeng på tre kamper. Tar en sjans.