SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler ikke på Liverpool

Vår tippeekspert er usikker på om Liverpool klarer å ta tre poeng i søndagens kamp.

Vår tippeekspert er usikker på om Liverpool klarer å ta tre poeng i søndagens kamp. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på søndagskupongen!

DEL

SøndagskupongenTottenham er laget som stort sett alltid har sprengt banken for offensive spillere, og latt forsvaret seile sin egen sjø. Slikt gir god underholdning, grått hår for tilhengerne – og svært få medaljer.

I høst er de derimot solide, og litt kjedelige. Uten at jeg tror tilhengerne er så fryktelig lei seg. De vil gjerne bli noe mer enn et nesten-lag, og da må det nok en dose kynisme inn i veggene på White Hart Lane.

Når det er sagt, så var det skikkelig scoringslyst i laget mot Monaco torsdag kveld, da de satte fire baller i noten!

Jeg setter altså en H for Spurs mot Newcastle i kamp 2 på søndagskupongen, mens jeg ikke stoler helt på et Liverpool i kamp 1. De imponerte ingen mot Newcastle sist (tap 0-2), eller  0-0-kampen mot Sion torsdag.

Oddstips: Augsburg sliter alltid mot Schalke

1. Liverpool - West Bromwich  H(U)

Liverpool har hatt marginene med seg og tatt masse poeng i jevne kamper en stund. Det snudde mot Newcastle, men sånt skjer. Nå kommer en gjerrig gjeng til Anfield, og det er ikke helt umulig at Tony Pulis murer igjen tilstrekkelig til å få med seg ett poeng...

2. Tottenham - Newcastle  H

Tottenham har ikke tapt siden åpningskampen, de har utvist noe så utypisk for Spurs som jevnhet – og evne til å få med seg nor på dårlige dager. Faktisk har de ofte vunnet «drittkampene» mot dårligere lag, så da setter jeg en H her.

3. Villarreal - Real Madrid  B

Villareal er et av ligaens beste hjemmelag, med 5-1-1. Det spørs likevel om ikke denne blir for tøff, for Real Madrid og Ronaldo har fått opp dampen igjen. 8-0 mot Malmö var litt ekkelt mye, men Real må først og fremst ikke blir mer hektet av i La Liga.

4. Atletico Madrid - Athletic Bilbao  H

Atletico Madrid er i kanonform. Har fire strake seire i ligaen, og 6-2-0 på de åtte siste. Slo Benfica i Lisboa onsdag og tok dermed seieren fra nettopp portugiserne i Mesterligaens gruppe C. Bilbao er bra, men La Liga er «seksjonsdelt», og de er på nivået bak Atletico.

5. Almeria - Huesca  (H)U

Så var vi i Segunda, og et bunnoppgjør. Hjemmelaget har klart kunststykket å spille uavgjort i åtte av sine ti siste kamper! De to andre er tapt, derav nest-sisteplassen. Huesca har stort sett tapt i det siste. U selvsagt veldig sannsynlig, eller kan endelig Almeria vinne?!

6. Albacete - Valladolid  H(U)

Hadde Albacete vist noe av det samme borte som hjemme, hadde de lagt i toppen. Men sånn er det absolutt ikke. Uansett; hjemme har de 5-1-2, så Valladolid skal få det tøft. Men begge lag er i relativt dårlig form, og da ender det ofte uavgjort.

7. Borussia Dortmund - Eintr. Frankfurt  H

I Tyskland er Dortmund igjen å regne med helt i toppen, faktisk har de fått ferten av Bayern München etter at serielederen gikk på et tap sist. Dortmund er «bare» fem poeng bak, og har ikke tenkt å rote seg bort hjemme for formsvake Eintracht.

8. Marseille - Ajaccio  H(UB)

I Frankrike begynner Marseille endelig å se ut noenlunde som de skal igjen. De har bare ett tap på de åtte siste, og klatrer jevnt og trutt. Men her må vi rope varsku, for Ajaccio har gått fra 0-3-7 på de ti første, til 5-2-0 på de syv siste!

9. Angers - Bordeaux  H

Angers er en kjempeoverraskelse, og ligger helt oppe på 2. plass med sin gjerrige fotball. Bare to lag i hele den franske ligaen har scoret færre enn deres 16, men bare suverene PSG har sluppet inn færre enn deres ni. Bordeaux er svake i år.

10. Paris Saint-Germain - Lyon  H

Frankrike er blant de minst spennende stedene når det er snakk om hvem som vinner serien denne sesongen. Leder med utrolige 15 poeng etter 17 serierunder. Lyon er ute av form, med ett poeng på de fire siste.

11. Napoli - Roma  H(U)

Napoli falt ned fra 1. plass i Serie A i Italia etter det overraskende tapet for Bologna sist. De klarte neste å ta igjen tre mål, men tapte altså 2-3. Roma har slitt i flere uker, bare vunnet én av de fem siste. Men det kan kanskje være verdt å ta med en U her?

12. Juventus - Fiorentina  H(U)

«Juve» er i stålform, med fem strake seire i serien. Det skal i det hele tatt bli en spennende toppkamp i Serie A denne sesongen! Fiorentina har tenkt å være med, er på 2. plass ett poeng bak serieleder Inter. Tror HU skal holde her også, det et Italia vi snakker om.