SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler ikke på Tottenham

Football - Tottenham Hotspur v Stoke City - Barclays Premier League - White Hart Lane - 15/8/15
Nacer Chadli celebrates with team mates after scoring the second goal for Tottenham
Action Images via Reuters / Andrew Couldridge
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football - Tottenham Hotspur v Stoke City - Barclays Premier League - White Hart Lane - 15/8/15 Nacer Chadli celebrates with team mates after scoring the second goal for Tottenham Action Images via Reuters / Andrew Couldridge Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut lørdagskupongen for deg!

DEL

LØRDAGSKUPONGENLørdagskupongen inneholder kamper fra Premier League og mesterskapsserien, i tillegg er det en kamp fra den norske eliteserien. Det er en reprise av kvartfinalen i cupen mellom Sandefjord og Stabæk. Bæringene har ikke gitt opp seriegullet, så vi har dem som en av bankerne på kupongen.

Vi har som vanlig gjort klar en 96-rekker, og de andre bankerne på bongen er QPR, Swansea, Boro, Ipswich og MK Dons.

Innleveringsfrist klokken 1555.

Oddstips: Swansea utnytter krisen i Sunderland

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

1. Sandefjord - Stabæk B

Sandefjord har hverken hatt marginer eller dommere med seg de siste ukene, og det er vanskelig å se hvordan de skal overleve nå. Stabæk, derimot, har både marginer og ikke minst en trollmann ved navn Bradley på sin side. Snudde 0-2 til 3-2 sist, vinner her.

2. Leicester - Tottenham (H)B

Leicester har fortsatt oppturen fra vårsesongen, og står mede to strake seirer i serieåpningen. Dermed kan det tyde på at det kanskje ikke var helt vilt å bytte manager, Claudio Ranieri har i hvert fall gjort det bra. Spurs er vanskelige å spå, jeg kjører en splitt.

3. Crystal Palace - Aston Villa H(U)

Palace kunne fått med seg noe mot Arsenal sist, og virker kanskje mer til å stole på nå enn tidligere. Villa vant noe heldig i åpningskampen, og gjorde seg slett ikke bort i 0-1-tapet mot United sist fredag. Vanskelig, men tror mest på hjemmelaget.

4. West Ham - Bournemouth H(U)

West Ham var strålende i åpningskampen mot Arsenal (2-0), men kom ned på jorden med 1-2-tap i en jevn kamp mot Leicester sist. Bournemouth har vært uheldige som ikke har tatt poeng, var fullt på høyde med både Villa og Liverpool, men tapte begge 0-1.

5. Norwich - Stoke (HU)B

Norwich hadde mye stang ut i åpningstapet mot Palace, men reiste seg mesterlig med 3-1 norte mot Sunderland sist. De er tippet i bunnen, men viste i nordøst at de ikke er hjelpeløse. Stoke står med ett poeng, men er ikke dårlige. Bruker den hele her.

6. Sunderland - Swansea B

Sunderland har slitt i flere år, og nå ser det virkelig mørkt ut på Stadium of Light. To strake tap, 1-3 hjemme for nyopprykkede Norwich sist er demoraliserende. Swansea har hatt en kanonstart, med 2-2 mot Chelsea og 2-0 over Newcastle. Det holder for meg.

7. Queens Park Rangers - Rotherham H

QPR mistet seieren på overtid hjemme mot Cardiff forrige helg. Den var nok blytung, men onsdagens 3-2-seier borte mot Wolves desto deiligere. Snudde 0-2 til 3-2.  Rotherham tok sitt første poeng onsdag, hjemme mot Preston. Får det vanskelig her. 

8. Bolton - Nottingham Forest U(H)

Bolton står fortsatt uten scoringer etter tre kamper. Tapte borte mot nyopprykkede MK Dons tirsdag. Forest med fire poeng etter tre kamper. Erkerival Derby prøver å kjøpe vingen Michail Antonio. Utelatt fra troppen sist. Bud er avvist, og han kan være tilbake.

9. Preston - Ipswich B

To formlag. Nyopprykkede Preston har fått en glimrende start. De har én seier og to uavgjorte kamper. Nå møter de opprykksjagende Ipswich som står med har to seire og én uavgjort. Manager Mick McCarthy har skaffet seg lovende forsterkninger. Jjevnt!

10. Middlesbrough - Bristol City H

«Boro» er en av opprykksfavorittene denne sesongen. De ledet 1-0 mot Derby sist til det gjensto to minutter. Bristol City er nyopprykket. De to sitt første poeng mot Leeds i midtuken da de scoret to mål på to minutter. Bør være en sikker hjemmeseier.

11. Charlton - Hull U(B)

Steg i riktig retning for Charlton, da man forrige sesong klatret til plass midt på tabellen. Ubeseiret så langt denne sesongen. Hull har fått en god start etter nedrykket. De har tatt syv poeng på tre kamper. Det luker litt U av denne kampen, men Hull bør være best.

12. Reading - Milton Keynes B

Reading var en hårsbredd fra nedrykk sist sesong, og de har startet svak denne sesongen. Men de er på bedringens vei. Står med to uavgjorte på rappen. MK-manager Karl Robinson har skaffet seg ry for å omgjøre gråstein til gull. De har to seire og et tap.