SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på Åsane

Tommy Gaustad (arkivfoto).

Tommy Gaustad (arkivfoto). Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Åsane og Tommy Gaustad overrasker i Egersund. Sjekk dagens oddstips!

DEL

Langoddsprogrammet fredag har en rekke fotballkamper fra norsk 2. divisjon og 3. divisjon. I tillegg er det privatlandskamper, svensk fotball, Norges U19-kamp mot Nederland og ikke minst finalen i Copa Del Rey mellom AC Bilbao og Barcelona. Altså noe for enhver smak!


Egersund - Åsane

Norsk, 2. divisjon, avd. 3. Nyopprykkede Egersund ligger på tredjeplass med 11 poeng på de seks første kampene. Egersund-laget havnet egentlig på andreplass i 3. divisjon avdeling 6, bak Starts annet lag. Start 2 rykket imidlertid ikke opp da Starts førstelag rykket ned fra eliteserien. Rogalendingene har så langt ikke fått det helt til hjemme med 1-2-0. Spilte 1-1 hjemme i toppoppgjøret mot Vidar før Vindbjart ble slått 1-0 borte.

Åsane ligger oppe på 5. plass med ti poeng. Er best av de lokale 2. divisjonslagene fra bergensområdet. Står med 2-0-1 borte så langt, uten at laget har møtt noen av lagene høyest opp på tabellen. Oransjetrøyene fra norde bydel i Bergen er i ferd med å bygge et nytt lag, og det vil sannsynligvis svinge i prestasjonene. Disse lagene har kun møtt hverandre to ganger tidligere. Det var tilbake i 2005. Da vant lagene på hjemmebane.

Innbyrdes oppgjør:

2005-09-10: Egersund-Åsane 3-2

2005-05-28: Åsane-Egersund 6-0

Vi tror Åsane har en god mulighet til å ta tre poeng når de gjester kystbyen på Sørvestlandet. 2,70 i borteodds er bra, og det gjør at vi plasserer den på kupongen vår.


Tangmoen - KIL/Hemne

Norsk 3. divisjon, avd. 10: Nyopprykkede Tangmoen står med 2-1-4 etter syv serierunder. De tok en sterk seier på bortebane mot Rosenborg 3 for halvannen uke siden, men tapte forrige kamp 0-3 mot Kolstad. Tangmoen-trener Guttorm Stormo mente de hengte bra med i den kampen. Ifølge Stormo skjøt de utenfor på åpent mål og headet ballen i tverrliggeren. Begge kjempesjansene kom på stillingen 0-0. Grønntrøyene fra Kvislabakken har en tynn stall fra før, og sliter i tillegg med skader på flere sentrale spillere. Blant andre kaptein Kenneth Haugen er ute. Midtstopper Stefan Pitharoulis er trolig tilbake til kveldens kamp på Tangmoen stadion i Stjørdal.

KIL/Hemne er som ventet et av topplagene i denne avdelingen. Ligger på andreplass med 19 poeng, 12 poeng foran Tangmoen. KIL/Hemne er ubeseiret på de syv første kampene sine, og har vært meget sterke på bortebane så langt denne sesongen. Statistikken viser 3-0-0 og 9-2 i målforskjell. Laget fra Kyrksæterøra skal ha størst kapasitet. De var i 2. divisjon så sent som i 2008-sesongen, men rykket ned igjen etter kun én sesong i 2. divisjon. Har kjempet i toppen av 3. divisjon i Trøndeløag de siste tre sesongene. I år er de sammen med Trondheim-klubben Strindheim opprykksfavoritter.

Vi tror KIL/Hemne tar en ny seier i kveld. 1,55 på borteseier synes vi er spillbart.

Her er dagens oddstips:

4. Egersund - Åsane 1,80 3,95 2,70 B

7. Tangmoen - KIL/Hemne 2,70 4,35 1,55 B

Total odds: 4,19

SPILL PÅ TIPSET HER