SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på Brasils beste bortelag

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsOddsprogrammet denne søndagen byr blant annet på EM-kvalifiseringskamper, spansk Segunda Division,italiensk Serie B og norske 2. divisjonskamper.

Søndagskupongen: Vi må nøye oss med kvalik

Spillsenter: Bergenser vant to millioner i Joker

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Lyngby - Vejle BK H

Dansk, 1. divisjon.  David Nielsens Lyngby har vært bunnsolide på hjemmebane, så jeg regner med at Vejle får det tøft. Vejle har riktignok to seire på rad, men seirene er kommet mot motstandere som ikke holder samme nivå som Lyngby.

Hjemmebanefordelen blir avgjørende i dette oppgjøret. Lyngby har full pott på de tre første hjemmekampene. David Nielsens tropper har slått HB Køge (1-0), Silkeborg (1-0) og FC Helsingør (4-1).

Spiller for spiller mener jeg også at Lyngby er et bedre mannskap. Vejle vil trolig legge seg bakpå, og spørsmålet er så om de defensivt er gode nok til å stoppe Lyngby-spillerne. Jeg tviler.

Lynby har en målsetting. De skal rykke opp til Superligaen fra 2016/2017, og skal de klare det, må lag som Vejle slås på hjemmebane. Lyngby kommer til å kjøre på fra start, og før eller siden klarer de å score

Lyngby-spillerne Thomas Guldborg Christensen og Jeppe Kjær kan debutere her. Vejle har fået Kristian Gaarde og Jesper Fleckner tilbake, men Jóan Símun Edmundsson er ute.

Sidste gang lagene møttes i Lyngby, var det Vejle som vant 2-1. Dersom man ser på historikken, så viser den at disse lagene er ganske jevne. På de ti siste kampene har de vunnet tre kamper hver og fire kamper har endt med poengdeling.

Vejle står med 1-1-1 på de tre første bortekampene. De har spilt uavgjort mot FC Vestsjælland (2-2), tapt mot FC Helsingør (3-1) og vunnet mot FC Roskilde (1-2).

Jeg regner med at David Nielsen vil satse offensivt, og det trøkket tviler jeg på at Vejle vil klare å stå imot. Jeg går for H til 1,72 i odds. Spillestopp klokken 1755.

Palmeiras SP - Corinthians B

Brasiliansk, Serie A. Palmeiras har 34 poeng etter 22 dserierunder, og de jakter en plass i Copa Libertadores. Det er 15 poeng som skiller dem og serieleder Corinthians, så det er urealistisk å kjempe om ligatittelen.

Men: De er kun fem poeng bak fjerdeplassen som gir spill i Copa Libertadores.

De har slått Flamengo og Joinville på hjemmebane, men de har tapt borte mot Atletico Mineiro og Goias. I forrige serierunde tapte de mot Goias, i en kamp hvor de skyldte taptet på dommeren.

Palmeiras har imidlertid vunnet de tos siste hjemmekampene, og de har scoret syv ganger i de to kampene. .

Palmeiras mangler Cleiton Xavierog Gabriel på grunn av skader. I tillegg er Kelvin på samling med det brasilianske U23-landslaget.

Corinthians er ikke bare det beste laget i Serie A, de er også det beste bortelaget i ligaen.  De står med 5-4-2 på bortebane og 13-8 i målforskjell.

De viser flott form. De har fem seire på rad før de kommer til Palmeiras, hvorav to av dem kom på bortebane.

Corinthians mangler fire spillere til søndagens kamp. Bruno Henrique, Luciano og Rildo er alle ute med skader, mens Elias ier på det brasilianske landslaget.

Jeg har troen på at Corinthians. 2,90 i odds for borteseier er verdt å forsøke. Den er ikke lov å spille som singel, men jeg bruker den i en dobbel.

Her er vårt dobbelttips søndag 6. september:

Lyngby - Vejle BK 1,72 - 3,25 - 3,70 H

Palmeiras SP - Corinthians 2,05 - 3,05 - 2,90 B

Total odds: 4,99