SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på Mainz

Football Soccer - Bayern Munich v Mainz 05 - German Bundesliga - Allianz-Arena, Munich, Germany - 02/03/16 Mainz 05's players celebrate a goal. REUTERS/Michael Dalder. DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050

Football Soccer - Bayern Munich v Mainz 05 - German Bundesliga - Allianz-Arena, Munich, Germany - 02/03/16 Mainz 05's players celebrate a goal. REUTERS/Michael Dalder. DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050 Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens dobbelttips!

DEL

OddstipsHelgene er kosetid for alle som er glad i sport, og tipping! Et fristende oddsprogram denne søndagen med flere godbiter fra de største ligaene i Europa. Vi har funnet en interessant dobbel.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

West Brom - Manchester United B

England, Premier League. West Brom tar imot Manchester United hjemme på The Hawthorns. Hjemmelaget ligger i ingenmannsland på 13.-plass, med god avstand til bunnen og langt unna plassene som gir spill på kontinentet. Tony Pulis menn har derfor ikke mye annet å spille for enn en plass på øvre halvdel av tabellen, mens Manchester United har fått blod på tann i jakten på Champions League-spill.

Akkurat som de andre lagene han har trent har Tony Pulis gjort West Brom til et kjempende kollektiv som er vanskelig å bryte ned. Det defensive kommer først, noe som også gjenspeiler seg i det offensive spillet. På 28 kamper har Birmingham-laget bare scoret 29 mål. De er like gode (eller dårlige) hjemme og borte, og svinger i prestasjonene. En liten seierrekke har som regel blitt etterfult av en rekke med uavgjortkamper og tap. De spilte uavgjort i midtuken borte mot Leicester, og står nå med tre kamper på rad uten tap.

Den eneste som definitivt er ute er Chris Brunt. Den tidligere Manchester United-spilleren Jonny Evans står i faresonen sammen med Callum McManaman, men kan bli klar.  

Pulis rullerer lite på laget, og gjør sjeldent mer et par endringer med mindre han blir tvunget til det av andre grunner. Sannsynlig laguttak for West Brom: Foster - Dawson, McAuley, Olsson, Chester - Sessegnon, Fletcher, Yakob, Gardner - Randon, Berahino.

Manchester United står med fire seire på rad i alle turneringer til tross for en skadeliste lang som et vondt år. Forrige helgs oppløftende seier mot Arsenal ble etterfulgt av en griseheldig seier mot Watford på onsdag, men nettopp Juan Matas praktmål i sluttminuttene mot Watford kan være en indikasjon på et lag som har funnet flyten. Det å vinne på en dårlig dag har aldri vært et svakhetstegn og mot West Brom er flere spillere forventet tilbake. Chris Smalling, Marouane Fellaini og Antonio Valencia kan alle gjøre comeback fra skade.

Sannsynlig laguttak for Manchester United: De Gea - Varela, Smalling, Blind, Rojo - Schneiderlin, Herrera - Lingard, Mata, Depay - Martial.

De røde djevlene har ikke vært helt bortreist på bortebane denne sesongen (5-4-5), og The Hawthorns er en bane de historisk sett har trivdes godt på. Sist de tapte borte mot West Brom var 12. mars 2003, og det var i Ligacupen. Med unntak av et par jevne oppgjør de siste årene har United-fansen stort sett kunne kost seg med en komfortabel og målrik borteseier. Selv om Louis van Gaals Manchester United aldri har vært lett å bli klok på, så tror jeg at de klarer å innkassere tre poeng i denne kampen.  Spillestopp klokken 1655.

Mainz - Darmstadt H

Tyskland, Bundesliga. Mainz sjokkerte Fotball-Tyskland da de slo mektige Bayern Munchen på bortebane på onsdag, mens Darmstadt tapte 2-0 hjemme mot Bayerns gullutfordrer Dortmund. 

Etter å ha vært en middelhavsfarer på tabellen i mange år har Mainz denne sesongen hengt seg på i kampen om spill i Europa. Fem seire på de siste seks kampene er sterkt, og bunnlaget Darmstadt på hjemmebane burde derfor ikke være noe problem. Seiern mot Bayern burde også være en kraftig vitamininnsprøytning i sesongavslutningen. Det burde også Champions League-plassen være, som bare er tre poeng unna.

Mainz har ikke tapt hjemme siden 24. oktober, og har siden den gang hanket inn fem seire og én uavgjort hjemme på Coface Arena. Darmstadt er derimot en annen historie. De er faktisk Bundesligas tredje beste bortelag, men til gjengjeld det nest dårligste hjemmelaget. 18 av lagets 25 poeng er hentet på fremmed gress, men de har kommet inn i en dårlig steam med tre tap på de fire siste kampene, og bare tre seire på de siste ti. Blåtrøyene ligger bare fire poeng foran nedrykksstreken.

Hjemmelaget gjør nok ikke mange endringer på laget som slo Bayern. De har kjørt nesten samme mannskap i tre kamper på rad. Av skadde spillere er det bare Stefan Bell og Pierre Bengtsson som er å anse som viktige brikker. De var ikke med mot Bayern, men kan være med i kveld.

Sannsynlig lagoppstilling for Mainz: Karius - Donati, Balogun, Bungert, Bengtsson - Baumgartlinger, Frei - Clemens, Jairo, De Blasis - Malli.

For Darmstadt er viktige Jan Rosenthal usikker. Han fikk seg en smell i midtuken og står muligens over. Det samme gjelder György Garics som sliter med en kneskade.

Utenom de to overnevnte har også Darmstadt de fleste av sine viktigste menn tilgjengelig. På bortebane legger de seg ofte i en slag 4-4-1-1/4-5-1-formasjon, og jeg tipper de kjører det samme laget som tok poeng borte mot bunnkollega Werder Bremen forrige helg.

Sannsynlig lagoppstilling for Darmstadt: Mathenia - Jungwirth, Sulu, Rajkovic, Caldirola - Heller, Niemeyer, Gondorf, Rauch - Vrancic - Wagner.

Mainz får det ikke enkelt, men de burde ha nok motivasjon til å kjempe til seg tre poeng. Champions League-spill ligger i potten, og det kombinert med den solide hjemmestatistikken gjør at jeg tror Mainz forverrer Darmstadts tilværelse i bunnen av tabellen.  Spillestopp klokken 1525.

Vårt dobbeltips:

West Brom - Manchester United 3,75 - 3,25 - 1,85 B

Mainz - Darmstadt 1,72 - 3,30 - 3,90 H

Total odds: 3,18