SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på pavens favorittlag

Pave Frans, som egentlig heter Jorge Bergoglio, er San Lorenzo-supporter. 
Foto: REUTERS/San Lorenzo soccer club/Handout (ARGENTINA - Tags: RELIGION SPORT SOCCER) ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. THIS PICTURE IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS

Pave Frans, som egentlig heter Jorge Bergoglio, er San Lorenzo-supporter. Foto: REUTERS/San Lorenzo soccer club/Handout (ARGENTINA - Tags: RELIGION SPORT SOCCER) ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. THIS PICTURE IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er fredagens dobbelttips!

DEL

ODDSTIPSOddsprogrammet fredag inneholder kamper fra blant annet Allsvenskan, sveitsisk Super League, østerrisk Erste liga og 3. divisjonskamper fra Norge. Dessuten tjuvstarter Odd og Aalesund den tiende serierunden i eliteserien.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Luzern - Sion B

Sveitsisk, Super League. Det er siste serierunde i Sveits, men ingen av lagene har noe å spille for.

Etter syv kamper på rad uten tap, gikk Luzern på en smell mot Zürich i forrige serierunde. De tapte 0-1. Det var den andre hjemmekampen på rad ikke ikke klarte å score mål.

Nå møter de et Sion-lag som er i kjempeform. De slo Young Boys hele 6-2 på hjemmebane i forrige serierunde. Det var lagets femte kamp på rad uten tap.

De har scoret tolv mål på de fem siste kampene, og de har klart å holde nullen i fire av de fem kampene. Det virker ikke som Sion-spillerne har tatt ferie helt ennå.

Sion har en fin statistikk mot Luzern. De er ubeseiret i de fem siste kampene, hvorav tre av dem er vunnet. Begge lagene mangler fire spillere til denne kampen.

Jeg synes oddsen er satt voldsomt skjevt, og jeg mener det er bra verdi i å forsøke borteseier. Denne kampen kan ikke tippes som singel. Derfor har jeg kombinert den med en kamp fra argentinsk fotball. Spillestopp klokken 2025.

Quilmes - San Lorenzo B

Argentinsk, Primera Division. Quilmes Atletico Club har bare tatt 13 poeng på de 13 første kampene, og de ligger helt nede på 23.-plass av 30. lag.

De spilte 0-0 mot Godoy i forrige hjemmekamp. San Lorenzo spilte 1-1 mot Newell's Old Boys.

San Lorenzo er likevel serieleder med 28 poeng. Boca Juniors har like mange poeng, men dårligere målforskjell. De er et veldig bra hjemmelag, men svinger i prestasjonene på bortebane. Det viser også bortestatistikken. De står med 3-1-2 på fremmed gress.

San Lorenzo, som er den argentinske pave Frans sitt favorittlag, har et godt tak på Quilmes. De har kun tapt én av de siste fem kampene mot dem. Det kan ha med å gjøre at de har Guds representant på jorden som betalende medlem.

Pave Frans er født i en tøff arbeiderbydel der San Lorenzo er laget. Klubben ble grunnlagt av en prest, kalles til daglig for «Helgnene». De har faktisk spilt med bilde av paven på draktene.

Quilmes har sluppet inn hele 21 mål, og det gjør dem til det laget som har sluppet inn mest mål i Primera Division sammen med Arsenal de Saradini. Til sammenligning har San Lorenzo det tetteeste forsvaret i den argentinske toppserien. De har bare syv baklengsmål. I tillegg er de blant algene som scorer mest mål. Quilmes får det tøft i natt.

Jeg tror San Lorenzo vinner denne bortekampen til 1.90 i odds.

Dobbelen gir 6.93 i odds. Vår innsats blir 100 kroner.

Her er vårt dobbelttips fredag 29. mai:

Luzern - Sion 1,65 - 3,55 - 3,65 B

Quilmes - San Lorenzo 3,35 - 2,85 - 1,90 B

Total odds: 6.93