SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi traff blink med tipset i går. Treffer vi i dag?

Vår oddstipper mener at Millwall og Mark Beevers (t.h.) vinner kveldens cupkamp mot Plymouth.

Vår oddstipper mener at Millwall og Mark Beevers (t.h.) vinner kveldens cupkamp mot Plymouth. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens oddstips!

DEL

OddstipsVi traff blink med dobbelttipset vårt i går. Det ga 2,93 i odds, og vår innsats var 100 kroner. Dermed satt vi igjen med et pent overskudd. Flott start på oddsuken!

Tirsdagens oddsprogram byr blant annet på cupkamper fra England, ishockey fra KHL og natt til onsdag er det drøssevis med kamper fra NHL.

Spillsenteret: Oldemor fra Bergen vant syv millioner i Lotto

Plymouth Argyle - Millwall B

Engelsk, LDV Vans Trophy. Football League Trophy er en turneringen består av lag fra de to laveste divisjonene av The Football League, Football League One og Football League Two. Denne turneringen er småklubbenes mulighet til å få spille på Wembley. Det er likevel ikke mange lag som prioriterer denne cupen.

Millwall er kun tre kamper unna å spille sin fjerde kamp på Wembley på de siste syv sesongene, og den sjansen vil de neppe la gå fra seg. London-klubben reiser til Plymouth Argyle tirsdag kveld for å spille kvartfinale i Johnstone's Paint Trophy.

Plymouth spiller til daglig i League Two, mens Millwall rykket ned fra Mesterskapserien etter sist sesong og spiller i League One denne sesongen.

Etter en svak start i League One, virker det som Millwall har fått opp dampen. De hadde kun én seier på de fem første kampene. Nå står de uten tap på de fem siste kampene, hvorav tre av dem er vunnet. Millwall ligger på syvendeplass, kun to poeng bak Bury som innehar den siste playoffplassen.

De har slått ut Peterborough (1-0) og Northampton (2-0) på vei til kvartfinalen. London-klubben har et godt tak på Plymouth. De står med to seire og tre uavgjorte på de fem siste oppgjørene.

Plymouth er serieleder i League Two. De topper tabellen med 35 poeng, fem poeng mer enn Oxford på annenplass. På veien til kvartfinalen har de slått ut Wimbledon (3-2) og Exeter (2-0).

Nå tror jeg at Plymouth vil prioritere seriespillet fremfor LDV Vans Trophy, og det gjør nok at manager Derek Adams sparer noen sentrale spillere tirsdag kveld. 

Men: Plymouth er gode. De har kun tapt fem av de siste 20 liga- og cupkampene, så Millwall får en tøff jobb.

Miillwall-manger Neil Harris får tilbake George Saville. Den innlånte Wolves-spilleren fikk ikke tillatelse av Wolverhampton å spille i lørdagens FA-cupkamp mot AFC Fylde, men han har fått klarsignal til å spille mandagens kamp i Plymouth. Shane Ferguson,  som er på lån fra Newcastle United, spilte heller ikke mot AFC Fylde og han går glipp av oppgjøret på Home Park fordi han er på det nordirske landslaget. Keeper Jordan Archer står i mål for Millwall. Tenåringen Harry Girling er på benken som reservekeeper for The Lions.

Hjemmelagets manager Derek Adams mangler Hiram Boateng. Den innlånte Crystal Palace-midtbanespilleren er skadet. Josh Simpson fortsetter antakeligvis på plassen hans. Reuben Reid er fortsatt ute, så Ryan Brunt fortsetter som spiss.

Jeg mener Millwall er det beste laget her, og de har vist at de tar denne cupen seriøst. Da tror jeg også at de vinner denne kampen. Borteseier gir 2,15 i odds. Innsatsen vår blir 100 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 10. november:

Plymouth Argyle - Millwall 2,75 - 3,10 - 2,15 B

Total odds: 2,15