SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi traff på tipset i går. I dag satser vi på Fulham!

Vår oddstipper har troen på Fulham og manager Kit Symons mot formsvake Wolverhampton.

Vår oddstipper har troen på Fulham og manager Kit Symons mot formsvake Wolverhampton. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er tirsdagens oddstips!

DEL

OddstipsEn fin start på oddsuken. Hovedtipset vårt på Everton gikk inn til 2,25 i odds. Vår innsats var 250 kroner. Dessverre ble det ikke premie verken på dobbelttipset eller råtipset.

På tirsdagens oddsprogram er Mesterligaen tilbake. Blant andre Chelsea, Barcelona, Bayern Munchen og Arsenal spiller tirsdag kveld. Det er også kamper fra engelsk mesterskapsserie, League One og League Two på menyen. I tillegg er det også ishockey og tjekkiske cupkamper i fotball.

Fulham - Wolverhampton H

Engelsk, Mesterskapserie. Fulham sto uten seier på de fire første kampene, men nå har de vunnet tre av de fire siste kampene og begynner å minne om en opprykkskandidat.

I forrige serierunde knuste de byrival Queens Park Rangers hele 4-0. Til pause ledet de hele 3-0, men London-klubben har gått fra å være outstanding, til å være forferdelig svake i samme kamp. Slik var det ikke i fredagens kamp.

Dersom de klarer å fortsette spillet som de viste i fredagens London-derby er jeg sikker på at de også vil ta tre poeng mot et formsvakt Wolverhampton-lag.

Nå ligger London-klubben på en 13.-plass med 11 poeng. Hjemme på Craven Cottage har Fulham 2-1-1, hvor tapet kom mot serieleder Brighton & Hove Albion i første hjemmekamp.

Fulhams angripere viser fantastisk form. McCormack og Dembele har scoret ni mål til sammen på de fem siste kampene. I tillegg har de Cauley Woodrow i bakhånd. Kantspilleren Ben Pringle, som kom fra Rotherham foran denne sesongen, har også vist at han er en spennende spiller.

Wolverhampton Wanderers har skuffet stort så langt denne sesongen. Ulvene var ventet å kjempe helt i toppen, men i stedet må man helt ned på 16.-plass på tabellen for å finne Wolves. De har kun én seier på de seks siste kampene.

I forrige serierunde spilte de 1-1 mot Preston på bortebane. De spilte store deler av kampen mot ti mann etter at Joe Garner ble utvist tidklig i første omgang. Likevel klarte de å skape svært lite mot Preston. Først da hjemmelaget ti minutter før slutt fikk utvist enda en spiller, klarte de å utligne. Scoringen kom på overtid.

På bortebane har ulvene 1-1-2 denne sesongen, hvor deres eneste seier kom mot Blackburn Rovers i sesongåpningen. De har tapt mot henholdsvis Bolton (1-2) of Cardiff (0-2).

Det er tydelig at de savner Bakary Sako, men at han skulle ha så stor betydning hadde jeg faktisk ikke trodd. Afobe har ikke levert slik jeg hadde trodd denne sesongen.

Fulham-manager Kit Symons har en del skadetrøbbel før denne kampen. Han mangler Jazz Richards, Luke Garbutt, Scott Parker og George Williams.

Fulham-lagoppstilling: Lonergan; Fredericks, Ream, Stearman, Husband; Cairney, Tunnicliffe, O'Hara, Pringle; McCormack, Dembele.

Gjestene mangler Dave Edwards. Dessuten går også Conor Coady glipp av kampen. Han soner sin siste kamp etter å ha fått rødt kort i kampen mot Brighton.

Sheyi Ojo og Nathan Byrne kom inn for Wolves i kampen mot Preston, og de spilte begge en god kamp. De kan få sjansen fra start i London.

Wolverhampton Wanderers-lagoppstilling: Martinez; Iorfa, Batth, Hause, Golbourne; McDonald, Price, van La Parra, Wallace, Henry; Afobe.

Fulham imponerte stort på fredag. Jeg tror de følger opp mot et formsvakt Wolverhampton Wanderers. Ulvene sliter med å score. De har kun scoret ett mål på de tre siste kampene. Fulham har scoret tolv mål på de fire siste seriekampene. Jeg tror evnen til å score vil bli avgjørende her, så jeg satser på hjemmeseier til 2,20 i odds. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 29. september:

Fulham - Wolverhampton Wanderers 2,20 - 3,05 - 2,80 H

Total odds: 2,20