SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi traff på tipset i går. I dag stoler vi på Wales!

Vår oddstipper har tro på Wales og Aaron Ramsey  i kveldens kvalikkamp mot Kypros.

Vår oddstipper har tro på Wales og Aaron Ramsey i kveldens kvalikkamp mot Kypros. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er torsdagens oddstips!

DEL

OddstipsDet er deilig å våkne opp til penger på spillekontoen. Begge de to brasilianske kampene våre i natt gikk inn med premie. De ga 2,61 i odds og vår innsats var 250 kroner.

For en herlig fotballkveld vi har i vente torsdag! Oddsprogram er spekket med kamper fra EM-kvalifiseringen. I tillegg er det en rekke kamper fra Mesterligaen i ishockey. Høydepunktet for de fleste er nok den TVNorge-sendte landskampen mellom Bulgaria og Norge.

Midtukekupongen: Vinner Norge skjebnekampen?

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Kypros - Wales B

EM-kvalifisering, gruppe B.  Kypros sjokkåpnet med å slå Bosnia 2-1 på bortebane, men de øvrige to trepoengerne kom begge mot Andorra. De vant 5-0 over Andorra hjemme i Nicosia, og i forrige runde slo de Andorra 3-1 på bortebane.

Kypriotene har fortsatt en realistisk muligheten til å skaffe seg en playoff-plass, men da vil de antakeligvis måtte vinne tre av de siste fire kampene. Det er også en ørliten mulighet for dem å gå direkte til EM-sluttspillet i Frankrike, men da skal du være optimist.

Kypros tapte det omvendte oppgjøret 1-2 i Wales, selv om waliserne spilte nesten hele annen omgang med kun ti mann.

På hjemmebane har kypriotene hatt et godt tak på Wales. De har nemlig vunnet de to siste hjemmekampene mot waliserne, men de får en vanskelig jobb med å opprettholde den gode statistikken.

Sannsynlig Kypros-lag: Georgallides; Demetriou, Sielis, Junior, Antoniades; Nikolaou, Economides, Makridis, Christofi, Efrem; Mitidis.

Wales er noe overraskende gruppeledere etter at de slo forhåndsfavorittene Belgia på hjemmebane i forrige runde. Dermed er waliserne det eneste laget som er ubeseiret i gruppe B. På bortebane har de to seire og én uavgjort.

Wales har faktisk kun én gang vunnet på øyen i Middelhavet. Den kampen spilte nåværende landslagssjef Chris Coleman. Wales vant 1-0 mot Kypros i VM-kvalifiseringen 14. oktober 1992. 

Liverpools midtbanespiller Joe Allen er suspendert i denne kampen, men viktige Gareth Bale er spilleklar. Han har slitt med en vond tå. Bale har scoret fem av walisernes åtte mål så langt i kvaliken. Det viser hvor betydningsfull Real Madrid-spilleren er for dem.

Hal Robson-Kanu, som scoret ett av målene mot Kypros sist, måtte stå over en trening tidligere denne uken, men alt tyder på at han spiller i kveld.

Wales stiller trolig med denne lagoppstillingen: Hennessey; Chester, Williams, Gunter; Taylor, Richards; Ledley, Ramsey, King; Robson-Kanu, Bale.

Wales har ikke klart å kvalifisere seg for et VM- eller EM-sluttspill siden VM i 1958. De vet at en seier vil føre dem et langt skritt nærmere EM i Frankrike neste år. Dersom Bale spiller like godt for Wales i Nicosia som han gjorde for Madrid i helgen, så vil waliserne garantert vinne.

Nå møter de et Kypros-lag som både scorer og slipper inn mye mål. De har heller ikke imponert på hjemmebane. De hadde åtte hjemmekamper uten seier før de slo Andorra i forrige runden. Dette skal være en grei borteseier til 1,70 i odds. Vi klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt oddstips torsdag 3. september:

Kypros - Wales 4,20 - 3,20 - 1,70 B

Total odds: 1,70