SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror Kråkerøy vinner lokaloppgjøret i kveld

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er mandagens dobbelttips!

DEL

ODDSTIPSFor andre dag på rad gikk oddstipset vårt inn i går. Odd slo Mjøndalen på bortebane til 2.15 i odds. Vår innsats var 100 kroner.

Mandagens oddsprogram byr blant annet på kamper fra norsk 1. divisjon, Allsvenskan og dansk Superliga. I tillegg er det diverse kamper fra norsk 3. divisjon.

Oddstips 1: Klarer By Rise å lure serielederen i kveld?

Spartak Moskva - Rubin Kazan H

Russisk, Premier League. Den russiske ligaen er så vidt sparket i gang. Spartak Moskva står med én uavgjort og én seier på de to første kampene. De skuffet med kun 2-2 hjemme mot Ufa i serieåpningen, men i forrige serierunde tok de en sterk 1-0-seier borte mot Krasnodar.

Nå møter de et Rubin Kazan-lag som har kommet skikkelig skjevt ut i serien. De tapte 0-1 mot CSKA Moskva i serieåpningen, og i forrige serierunde gikk de på et pinlig 0-2-tap mot Amkar Perm på hjemmebane.

De vant imidlertid 3-2 på bortebane i Europaligaen mot Sturm Graz i forrige uke. Det var et bra resultat, men de skal spille returkamp førstkommende torsdag. Jeg tror den kampen kan virke forstyrrende på Rubin Kazan.

Spartak har fått en ny vår under Alenichev ledelse, og jeg er sikker på at de er interessert i å vinne sin første hjemmekamp denne sesongen på sitt nye stadion-anlegg som skal brukes under fotball-VM i Russland.

I kampen mot Krasnodar var de heldige som unngikk baklengsmål. Krasnodar hadde flere muligheter til å sikre uavgjort, men klarte ikke å få ballen i mål.

Jeg tror at Spartak vil vinne denne kampen mot et Rubin-lag som helt sikkert har tankene sine i Europaligaen allerede. 1,72 i odds for hjemmeseier er greit i en kombinasjon med en norsk 3. divisjonskamp.

Østsiden - Kråkerøy B

Norsk, 3. divisjon, avdeling 1. Lokaloppgjør i Fredrikstad.  Opprykksjagende Kråkerøy tar turen de åtte kilometerne til Øssia stadion.

Østsiden, som er Egil Drillo Olsens gamle klubb, ligger på syvendeplass etter halvspilt serie. De ligger hele ni poeng bak Kråkerøy før mandagens lokalderby.

Østsiden har rotet bort mange poeng i vårsesongen. De har blant annet tapt fire poeng mot bunnlagene Nesodden og Selbak. I det omvendte oppgjøret tapte Østsiden 1-3 etter å ha gått opp i ledelsen allerede etter to minutter.

Ifølge Østsidens nettside stiller de med denne troppen mot Kråkerøy: Simen Fredheim Andersen, Anders Harlem Nilsen, Asim Palic, Adrian Kaaber,  Petter Stedjeberg, Petter Dines Olsen, Joe Lunde, Safin Nerwai, Faton Hoti,  Fabian Andersen, Dino Mulac, Fatos Berisha, Enal Hasurdzic, Mikkel Lorentzen, Marcus Rodin, Arman Agri, Sivert Smedokken, Nicolas Thorkildsen.

Kråkerøy halverte forspranget til Oppsal da de slo Drøbak Frogn like før ferien, og opprykksrival Oppsal tapte mot Trosvik.

Kråkerøy mangler tre av spillerne som staret kampen mot Drøbak Frogn. Kaptein Aleksander Syversen er ute resten av sesongen med en korsbåndskade, Andreas Nygård må stå over denne kampen på grunn av tre gule kort og stopper Jørgen Hansen er også ute med skade.

Bortelaget har en bred tropp, og jeg tror ikke fraværene skal ha for mye å si. Kråkerøy viser fin form. De står med fem seire på rad og 14-2 i målforskjell! De spilte 3-3 i treningskamp mot 2. divisjonslaget Ulleren i forrige uke. Det viser at de har kapasitet. Jeg tror på borteseier til 1,60 i odds.

Vår innsats på dobbelen blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1825.

Her er vårt dobbelttips mandag 3. august:

Spartak Moskva - Rubin Kazan 1,72 - 3,05 - 3,95 H

Østsiden - Kråkerøy 2,70 - 4,75 - 1,60 B

Total odds: 2.75