SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror på cup-exit for Southampton

Vår oddstipper tror at nedturen fortsetter for Southampton lørdag.

Vår oddstipper tror at nedturen fortsetter for Southampton lørdag.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens råtips!

DEL

OddstipsLørdagens oddsprogram domineres av FA-cupkamper fra England. Det er ogsp herfra vi har funnet våre oddstips denne lørdagen.

Lørdagskupongen: Trippel Arsenal?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Southampton - Crystal Palace B

Engelsk, FA-cup, 3. runde. For Southampton-manager Ronald Koeman er FA-cupen et pustehull fra den tøffe Premier League-hverdagen. Southampton har kun én seier på de siste åtte Premier League-kampene, og de er i fritt fall på tabellen. De har kun tatt fire av 24 mulige poeng på de siste åtte kampene.

Saints ligger helt ned på 13.-plass på tabellen med 24 poeng etter sist helgs 0-1-tap mot nedrykkstruede Norwich. Nå er det bare syv poeng ned til Newcastle som ligger under nedrykksstreken.

Det var ikke bare resultatet som gjorde Koeman forbannet etter tapet mot Norwich. Han mente Sadio Mane og Victor Wanyama hadde sviktet laget. Sistnevnte fikk sitt andre gule kort i kampen på stillingen 0-0, og det ødela kampen for Southampton.

Mane på sin side kom for sent til lagets spillermøte før kampen, og det gjorde at senegaleseren ble plassert på benken. Det er andre gang på tolv måneder at det har skjedd med Mane.

Koeman har ikke for vane å kritisere spillerne sine offentlig. Sist han gjorde det var etter 0-2-tapet mot Tottenham. Spillergruppen responderte med å banke Arsenal hele 4-0 på hjemmebane. Nederlenedern håper nok at den offentlige reprimanden skal ha samme effekt denne gangen, men jeg tviler.

Seieren mot Arsenal er Southamptons eneste seier på de siste ni kampene, og det er også den eneste kampen de har holdt nullen.

Koemann må klare seg uten Graziano Pelle, Jay Rodriguez, Fraser Forster og Florin Gardos som alle er skadet, i tillegg er Wanyama suspendert. Cedric Soares kan imidlertid være tilbake.

Sannsynlig Southampton-lagoppstilling: Gazzaniga; Martina, Fonte, Yoshida, Targett; Clasie, Davis, Ward-Prowse, Mane, Tadic; Long. 

Disse lagene møttes også i FA-cupen sist sesong. Det var i 4. runden. Da vant Crystal Palace 3-2 på St Mary's. Jeg tror Alan Pardews menn kan slå ut Palace av FA-cupen også denne sesongen.

The Eagles flyver høyt. De ligger oppe på syvende plass i ligaen etter 20 kamper, og det er kun fem poeng som skiller dem fra en topp fire-plassering.

Men: Palace er ikke i sin beste form. De har tre kamper på rad uten seier. Først spilte de 0-0 mot Bournemouth og Swansea City, og i forrige serierunde tapte de hele 0-3 mot London-rival Chelsea. Det er det største ligatapet med Pardew som manager. Bare Tottenham hadde sluppet inn færre mål enn Palace før de møtte Chelsea. Selv om de slapp inn tre mål mot The Blues, så er de et solid defensivt lag. Det er fremover problemene er størst i øyeblikket.

Palace har skader på viktige offensive spillere som Yannick Bolasie, Connor Wickham, Dwight Gayle og Bakary Sako, og i tillegg har Patrick Bamford avsluttet låneoppholdet på Selhurt Park.

Det er nok derfor nye angrepsspillere stadig vekk linkes til Palace. Simone Zaza, Emmanuel Adebayor og Charlie Austin er blant spillere som har vært nevnt.

Toppscorer Yohan Cabaye er tilbake. Sako kan også være tilgjengelig til denne kampen.

Crystal Palace stiller trolig med denne startelleveren: McCarthy; Ward, Dann, Hangeland, Souare; McArthur, Ledley, Puncheon, Mutch, Zaha; Sako.

Det er verdt å merke seg at Palae er det laget som slippet inn færrest mål på bortebane i Premier League denne sesongen. De har kun syv baklengsmål på ni kamper. Det er sterkt. De er også ubeseiret på bortebane siden oktober. Det gjør at jeg synes borteoddsen er veldig fristende her.

3,85 i odds på et av Premier League beste bortelag er bra. I alle fall når de møter et Southampton-lag som er helt ute av form. Jeg satser 100 kroner på dette råtipset. Spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt råtips lørdag 9. januar:

Southampton - Crystal Palace 1,80 - 3,35 - 3,85 B

Total odds: 3,85