SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror på Ekranas

Vi tror på Ekranas mot Shamrock Rovers i kveld. Her er Mantas Savnas i kamp mot Vålerengas Kristofer Hæstad under en treningskamp på La Manga i vinter.

Vi tror på Ekranas mot Shamrock Rovers i kveld. Her er Mantas Savnas i kamp mot Vålerengas Kristofer Hæstad under en treningskamp på La Manga i vinter. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Vi tror Ekranas, som tapte for Kristofer Hæstads Vålerenga under La Manga i vinter, tar seg videre i Champions League. Her er dagens oddstips!

DEL

[BA]: Langoddsprogrammet er fullt med kamper fra Mesterliga-kvalifiseringen. I tillegg byr Norsk Tipping på privatkamper, finsk og brasiliansk fotball.

FK Ekranas - Shamrock Rovers H

Mesterliga 2. kvalikrunde, 2.kamp. 0-0 i det første oppgjøret. Ekranas vunnet ligaen fire år på rad i Litauen. Leder serien i år også, og er forventet å vinne den igjen.

Er et meget sterkt hjemmelag. Står med 8-1-0 og 25-5 i målforskjell hjemme på Aukštaitijos stadionas så langt denne sesongen.

Ekranas har faktisk ikke tapt i serien siden serieåpning i mars da de tapte for Suduva. Litauerne har flere gode resultater i Europa på hjemmebane fra tidligere. Røk i fjor ut mot hviterussiske BATE Borisov. Da spilte de uavgjort, 0-0, på hjemmebane, men tapte 1-3 borte.I vinter tapte de for Vålerenga (0-2), Strømsgodset (1-4) og Viking (1-2) på La Manga.

Shamrock på 4.plass i hjemlig liga. Står kun med én seier på de siste fem kampene sine, og har nå tre strake uavgjort kamper. Var bedre i fjor. Da nådde de også gruppespillet i Europaligaen, men fikk grisebank. De tapte alle seks kampene sine og røk ut av gruppespillet med 4-19 (!) i målforskjell.

Shamrock vil få trøbbel mot et sterkt hjemmelag i Litauen, og vi går for H til pene 2,30 i odds. Spillestopp 1855.

ASA AL - Goiás B

Brasiliansk, Serie B. Nest øverste nivå i Brasil er ikke den ligaen som er mest kjent for norske oddstippere, men jeg prøver å følge med på «særeligaer».

Jeg er ingen ekspert, men jeg vet at Goiás er et godt lag. De rykket ned fra Serie A etter 2010-sesongen, og de skuffet stort i sin første sesong på nest øverste nivå i fjor.

Da havnet de helt nede på 11. plass. De er en av de største klubbene i den sentral-vestlige delen av Brasil, og har klare ambisjoner om å rykke opp igjen.

Goiás ligger før denne serierunden på tolvteplass. De vil med seier i dag klatre opp på opprykksplass. Viser strålende form. Er ubeseiret på de siste syv kampene, og de tre siste kampene er vunnet.

Bortestatistikken er viser likevel bare 1-3-2, men det er tegn til bedring. Har ikke tapt på bortebane siden 9. juni, og det var mot topplaget Criciúma.

Innbyrdes oppgjør:

2011-09-10: ASA-Goiás 1-1

2011-06-01: Goiás-ASA 4-1

ASA AL ligger helt nede på 17. plass. Formkurven peker nedover. De har fire tap på rappen. Hjemmestatistikken skremmer neppe noen. På Estádio Municipal Coaracy da Mata Fonseca står de med 2-1-2 så langt denne sesongen.

Forrige gang lagene møttes her endte oppgjøret 1-1. Vi tror bortelaget Goiás er bedre denne sesongen. Synes 2,25 i odds for B er fristende. Spillestopp 2345.

Her er dagens oddstips:

11. FK Ekranas - Shamrock Rovers 2,30 2,80 2,60 H

24. ASA AL - Goiás 2,25 2,75 2,25 B

Total odds: 5,18

Spill på tipset her! (Innsatsen styrer du selv).

Sjekk mer fotballstatistikk på nifs.no