SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror på nytt tap for formsvake Reading

Reading viser svak form. De har kun vunnet én av de siste syv kampene.

Reading viser svak form. De har kun vunnet én av de siste syv kampene. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens oddstips!

DEL

OddstipsBA har fått en bra start på oddsuken. Vi har truffet på fire av syv spillforslag. Gårsdagens singeltips på Liverpool gikk inn til 2,55 i odds. Dobbelttipset gikk dessverre ikke inn.

På torsdagens langoddsprogram er det blant annet skiskyting, ishockey fra Norge og Sverige og cupkamper i fotball fra Spania. Det er også en interessant kamp i Mesterskapserien mellom Reading og QPR. Natt til fredag er det ishockey fra NHL og en kamp fra amerikansk fotball. Det med andre ord et variert oddsprogram denne torsdagen.

Spillsenter: Hva er det med tallet 2?

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Reading FC - Queens Park Rangers B

Engelsk, Mesterskapserie. Begge lagene ligger på øvre halvdel av tabellen, men ingen av lagene er i form. Reading ligger likevel på niendeplass med kun ett poeng opp til playoffplass, mens QPR innehar tolvteplassen med tre poeng opp til første playoffplassen.

Men hva i all verden er det som har skjedd med Reading, egentlig? For halvannen måned siden vant Reading mot Charlton Athletic på The Valley. Det var lagets fjerde strake seier, og det var Readings sjette seier på syv kamper. Da lå de på samme poengsum som Middlesbrough som lå på direkte opprykksplass.

De siste syv kampene har ikke gitt samme poengfangsten. The Royals på sin side har bare vunnet én av de siste syv kampene. I forrige serierunde gikk de på en smell, da tapte de 1-3 mot Nottingham Forest.

Men: Reading har vært vanskelig å slå på hjemmebane denne sesongen. De står med 4-4-1 på Madejski Stadium. Lagets hittil eneste tap på hjemmebane kom mot serieleder Derby.

QPR har svake 2-1-6 på bortebane, men de viser litt bedre form enn Reading. London-klubben har vunnet én av de siste fem kampene.

Laget fra Lofthus Road bør vinne om de ikke skal bli hektet av i kampen om en playoff-plass. Da passer det bra at toppscorer Charlie Austin er tilbake. Han er en uhyre viktig spiller for London-klubben.

Etter fire kamper på rad uten seier, vant QPR da Austin var tilbake på laget i helgen. De slo Leeds 1-0 på hjemmebane, og hvem scoret mål? Jo, det var selvsagt Charlie Austin. Han er toppscorer med syv mål så langt denne sesongen.

Det er spennende å se om QPR klarer å bygge videre på seieren mot Leeds. Det trengs for å si det slik. De har nemlig tapt de fem siste kampene på fremmed gress.

Reading-kaptein Paul McShane er tvilsom til torsdagens kamp. Anton Ferdinand eller Jake Cooper vil erstatte ham.

Vydra starter antakeligvis på topp siden Garath McCleary sannsynligvis er ute.

Reading stiller trolig med dette laget: Al-Habsi; Gunter, McShane, Hector, Taylor; Norwood, Williams; Blackman, Piazon, Vydra; Sa.

Austin er som nevnt tilbake i startoppstillingen, og Tjarron Chery kan også være tilbake i startelleveren for første gang sisden oktober.

Sannsynlig QPR-lagoppstilling: Green; Perch, Hall, Onuoha, Konchesky; Sandro, Faurlin; Phillips, Chery, Hoilett; Austin.

Reading er ute av form, mens QPR tok en viktig seier i helgen. Reading har hjemmebanefordelen. Jeg ser at det er en del som ville sette en U på denne kampen, men jeg tror at QPR får et boost av at både Austin og Chery er tilbake.

Jeg vet det er dristig, men magefølelsen sier borteseier. B gir fine 3,20 i odds. Innsatsen vår blir 100 kroner. Spillestopp klokken 2055.

Her er vårt råtips torsdag 3. desember:

Reading FC - Queens Park Rangers 2,00 - 3,10 - 3,20 B

Total odds: 3,20