SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror på Powell-seier i Romerike-returen

Magnus Powell og Egersund satser hardt på å rykke opp denne sesongen. Med seier i kveld ligger de kun to poeng bak serieleder Ull/Kisa.

Magnus Powell og Egersund satser hardt på å rykke opp denne sesongen. Med seier i kveld ligger de kun to poeng bak serieleder Ull/Kisa.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sjekk onsdagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSNattens singeltips på Argentina gikk inn. Oddsen var 1.60 og vi satset 250 kroner. Dermed vant vi 400 kroner. Herlig start på onsdagen.

Oddsprogrammet onsdag inneholder drøssevis av kamper fra lavere divisjoner i Sverige, Norge og Finland. I tillegg er det kamper fra fotball-VM for kvinner, U21-EM for menn og natt til torsdag er det kamper fra Copa America.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Eidsvold Turn - Egersund B

Norsk, 2. divisjon avdeling 3. Dette er en utsatt kamp. Kampen skulle opprinnelig vært spilt i slutten av mai, men måtte da utsettes da dommerne bestemte at Myhrer stadion ikke var spillbar og EIK ikke ville spille på kunstgressbanen ved Eidsvollhallen.

Eidsvold Turn er tabelljumbo i avdelingen. De har kun tatt fem poeng på de åtte første kampene.  De står med 1-2-5 og 10-20 i målforskjell. Etter tre tap på rad spilte Bengt Inge Johnsens mannskap 1-1 mot Fyllingsdalen  i helgens hjemmekamp.

Egersund tok en meget sterk 2-1-seier mot Vindbjart i Vennesla lørdag. Hjemmelaget ledet 1-0 ved pause, men Magnus Powell sine menn snudde kampen på en imponerende måte i andre omgang.

Det var lagets andre seier på rad. De slo nemlig serieleder Ull/Kisa 2-1 på hjemmebane for halvannen uke siden. EIK har nå klatret opp til femteplass. De er kun fem poeng bak serieleder Ull/Kisa med en kamp mindre spilt.

Eidsvold Turn får besøk av avdelingens beste bortelag. Egersund er ubeseiret på bortebane etter de fire første serierundene. De står med 2-2-0 og 4-2 i målforskjell. Hittil denne sesongen har Egersund faktisk både scoret og sluppet inn færrest mål i avdelingen.

EIK satser knallhardt. De har hentet Magnus Powell fra LSK med mål om å lede tigerstripene opp i 1. divisjon. Han tok over etter den tidligere Brann- og Viking-spilleren Bengt Sæternes som har tatt over trenerjobben i Sandnes Ulf.

Powell har fått inn en svensk spillerutvikler og assistent på heltid , og de har styrket laget med den tidligere Brann-spissen Cato Hansen og Kim Skogsrud som har en fortid i blant andre Manchester City og Rangers. I tillegg har EIK hentet inn hele ni utenlandske spillere i stallen - fra Litauen, Sverige, Danmark og Spania.

Truong Tran fikk gult kort lørdag og må sone karantene mot Egersund. Tilbake i troppen er kaptein Mats Ingebrigtsen, André Trandum Nordlie og broren Kristoffer som startet på midten sist.

Jeg mener bestemt at Egersund har det beste laget, og det virker som Magnus Powell har begynt å få sving på sakene i Egersund. De trenger tre poeng i denne kampen om de skal henge med i opprykkskampen.

Jeg satser på borteseier til fine 2.05 i odds. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1755.

Her er vårt singeltips onsdag 17. juni:

Eidsvold Turn - Egersund 2,30 - 3,90 - 2,05 B

Total odds: 2.05