SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

VIF er solide på bortebane

Oslo  20150727.
Eliteserien fotball 2015: Vålerenga-Lillestrøm (2-0). Alexander Mathisen jubler sammen med Simon Andreas Larsen (f.h.) og Ruben Kristiansen etter å ha scoret VIFs første mål under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Lillestrøm på Ullevaal stadion.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Oslo 20150727. Eliteserien fotball 2015: Vålerenga-Lillestrøm (2-0). Alexander Mathisen jubler sammen med Simon Andreas Larsen (f.h.) og Ruben Kristiansen etter å ha scoret VIFs første mål under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Lillestrøm på Ullevaal stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut lørdagskupongen for deg!

DEL

LØRDAGSKUPONGENLørdagskupongen består av kamper fra norsk 2. divisjon i tillegg til toppopgjøret mellom Stabæk og Vålerenga i eliteserien.

Innleveringsfrist lørdag klokken 1555.

1. Stabæk – Vålerenga HUB

Norsk, eliteserie. Toppoppgjør mellom nummer tre og nummer to på tabellen. Stabæk virker å være nede i en bølgedal. De er uten seier på tre kamper. VIF er i slag. De står med tre strake seire. Oslo-laget er det nest beste bortelaget i ligaen. Vrien kamp.

2. Finnsnes – Tromsdalen UB

Norsk, 2. divisjon. Nordnorsk duell. Det omvendte oppgjøret endte med 1–0 til Tromsdalen. Tromsdalen har skuffet etter nedrykket fra 1. divisjon, men de viser tegn til bedring. De har vunnet tre strake kamper, og de har blant annet vunnet mot topplaget KFUM.

3. Kjelsås – KFUM Oslo UB

Norsk, 2. divisjon. Toppoppgjør. KFUM er helt stuverne. De har kun tapt én av 13 kamper denne sesongen, og de har formidable 38–10 i målforskjell. De ligger syv poeng foran Kjelsås som innehar annenplassen. Kjelsås viser fin form. De har syv kamper uten tap.

4. Kvik Halden – Lørenskog H

Norsk, 2. divisjon. Kvik Halden er bunnsolide på hjemmebane. De har vunnet samtlige fem hjemmekamper så langt denne sesongen, og de har kun sluppet inn to mål på hjemmebane. Lørenskog sliter på bortebane. De står med 2-2-3. Bør være en grei hjemmeseier.

5. Moss – Fram Larvik HU

Norsk, 2. divisjon. Moss henger med i opprykkskampen. De ligger kun fem poeng bak Raufoss med én kamp mindre spilt. Moss er i strålende form. De har vunnet de fem siste kampene. Fram Larvik er gode. De har kun ett tap på de syv siste kampene.

6. Nybergsund IL-Trysil – Raufoss UB

Norsk, 2. divisjon. Raufoss jakter opprykk. Totningene er ubeseiret så langt. De står med 11-2-0 på de 13 første seriekampene. De knuste Nybergsund hele 5–0 i det omvendte oppgjøret. Sundet er ubeseiret på hjemmebane. De står med 3-3-0. Bruker en gardering.

7. Egersund – FK Fyllingsdalen H

Norsk, 2. divisjon. Hardtsatsende Egersund styrer mot opprykk. Magnus Powell har ni kamper på rad uten tap, hvorav de syv siste er vunnet. Fyllingsdalen har ikke vunnet siden 30. mai. Nå har Olafur Örn Bjarnason mistet storscorer Geir André Herrem til Åsane. Fyllingsdalens skal få det tøft i Rogaland.

8. Ull/Kisa – Arendal H

Norsk, 2. divisjon. Ull/Kisa kjemper om opprykk sammen med Egersund. De trenger tre poeng for ikke å bli henktet av i opprykkskampen- De er ubeseiret hjemme på Jessheim. Knut Tørums Arendal er ute av form. De har kun tatt ett poeng på de fire siste kampene.

9. Vard Haugesund – Fløy H

Norsk, 2. divisjon. Vard er avdelingens nest beste hjemmelag. De ligger på tredjeplass i avdelingen, syv poeng bak topplagene Ull/Kisa og Egersund. Fløy sliter med formen. De har tre kamper uten seier. Nå har sørlendingene leid ut keeper Reite Hansen til Nest.

10. HamKam – Rødde HU

Norsk, 2. divisjon. HamKam ligger på annenplass, men de er hele tolv poeng bak serieleder Kongsvinger. Nå møter de avdelingens nest beste bortelag. Det omvendte oppgjøret endte 1–1. Dette blir nok enda et jevnt oppgjør. Holder en knapp på hjemmelaget.

11. Kongsvinger – Træff H

Norsk, 2, divisjon. Kongsvinger styrer mot opprykk. De er tolv poeng foran nummer to på tabellen. Begge lagets to tap er kommet på bortebane, men nå møter de et svakt hjemmelag. Molde-laget Træff har kun vunnet to hjemmekamper. De ligger på nedrykksplass.

12. Strindheim–Elverum U

Norsk, 2. divisjon. Tabellnaboer på henholdsvis sjette- og femteplass. Strindheim har to strake seire. De har vunnet mot bunnlaget Byåsen og Florø som innehar tredjeplassen. Elverum har kun én seier på de fire siste kampene. Spiller ofte uavgjort på bortebane.