SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

VIF slår til mot Sparta i kveld

Sparta Sarpsborgs Mikaël Tam (t.v.) i slåsskamp med blant andre Vålerengas Martin Laumann Ylven (bak) under eliteseriekampen i ishockey mellom Vålerenga og Sparta Sarpsborg på Jordal Amfi i Oslo.

Sparta Sarpsborgs Mikaël Tam (t.v.) i slåsskamp med blant andre Vålerengas Martin Laumann Ylven (bak) under eliteseriekampen i ishockey mellom Vålerenga og Sparta Sarpsborg på Jordal Amfi i Oslo. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens dobbelttips!

DEL

OddstipsDet ble en ny flott dag for  BA/Spillsenterets oddstips onsdag. Vi traff på begge råtipsene våre Leicester slo Tottenham til 4,30 i odds og Sunderland vant mot Swansea til pene 4,40 i odds. Villarreal skuffet dessverre. De tapte cupkampen mot Athletic Bilabao.

Torsdagens langoddsprogram har ikke et like godt utvalg som onsdagens program, men det er noen godbiter. Det er blant annet norsk og svensk ishockey, i tillegg er det greske og tyrkiske cupkamper i fotball. Natt til fredag er det også en rekke kamper fra NHL.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Sparta Sarpsborg - Vålerenga IF B

Norsk, eliteserie ishockey. Det er klart for sesongens fjerde møte mellom disse to lagene i Sparta Amfi torsdag kveld. Både Sparta og gjestene fra Oslo står uten tap i 2016.

Vålerenga har hatt et godt tak på Sparta denne sesongen, og vunnet de tre første oppgjørene mot Sarpsborg-laget. Etter den flaue forestillingen mot Kongsvinger, har Espen «Shampo» Knutsens menn vunnet sine siste tre kamper.

Sparta har også vist flott form. De har vunnet fire av sine fem siste kamper, men to av kampene er vunnet etter spilleforlengelse. VIF må unngå for mange minutter i fryseboksen. Det kan nemlig straffe seg.  Sparta har ligaens nest giftigste powerplay. Selv om Vålerenga er ligaens nest beste lag i boksplay, så ville jeg ikke tord å satse på det.

Østfoldingene er solide på hjemmebane. De har kun tapt én kamp etter ordinær tid denne sesongen, mens seks av 15 kamper har endt uavgjort etter tre perioder.

Før kampen ligger Sparta på annenplass på tabellen, og vil gjøre alt for å ta viktige poeng i kampen om posisjoner før sluttspillet. Sparta mangler seks spillere før oppgjøret mot hovedstadslaget. Tam, Jubinville, Weberg, Børresen, Imset Stormli og Søgård er alle ute.

Det virker som VIF har funnet formen, og jeg tror det blir en tett og jevn kamp i Sarpsborg torsdag kveld. Det er ikke utenkelig at denne matchen ender uavgjort etter ordinær spilletid, men jeg går for borteseier. 2,55 i odds på bortelaget er ok. Denne brukes i en dobbel.

Millwall - Oxford United H

Engelsk, League Trophy, semifinale. Kamp 1 av 2. Dette er semifinale i JPT-cupen Southern Area. Millwall kan spille på Wembley for fjerde gang på åtte år om de vinner de to kampene mot Oxford sammenlagt.

Den første kampen spilles på The Den, og Millwall vet at de helst bør vinne på hjemmebane for å skaffe seg et godt utgangspunkt for returkampen i Oxford 1. februar.

Det er en divisjon som skiller disse to lagene, og Millwall burde ha gode muligheter til å komme seg til Wembley. London-klubben har vunnet to av de siste tre kampene, og innehar en grei åttendeplass i League One. London-klubben ligger kun tre poeng bak Peterborough som innhar den siste playoff-plassen. 

League Two-laget Oxford viser fin form. De har kun tapt én av de siste 16 kampene. I helgen slo Oxford Premier League-klubben Swansea 3-2 i FA-cupen.

Cupaskeadden ligger på tredjeplass i League Two som kvalifiserer til direkte opprykk. De er fire poeng bak Plymouth og Northampton som ligger på henholdsvis første- og annenplass.

Oxford er ikke det eneste laget som kommer til denne kampen med en god følelse. Millwall slo Oldham 2-1 på bortebane i helgen, så de har også spilt på seg selvtillit. 

Lions, som Millwall kalles, kan bruke nysigneringen Jed Wallace. Carlos Edwards og Tony Craig er begge ute med skader.

Disse lagene har møtt hverandre 50 ganger. Lions har vunnet 21 av dem, 16 kamper har endt uavgjort og Oxford har tolv seire. Jeg tror Millwall tar sin 22 seire mot Oxford torsdag kveld. Oddsen er fin. Du får 2,05 for å backe hjemmelaget. DFenne kan spilles som singel, men vi spiller den som dobbel sammen med VIF.

Vårt dobbeltforslag er Millwall og Vålerenga. Det gir 5,22 i odds, og vi satser 10 kroner. Spillestopp er klokken 1825.

Her er vårt dobbelttips torsdag 14.  januar:

Sparta Sarpsborg - Vålerenga IF 2,00 - 4,15 - 2,55 B

Millwall - Oxford United 2,05 - 3,10 - 2,75 H

Total odds: 5,22