SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Viking har laget målfester i cupen

ÅLESUND  20150525.
Eliteserien fotball 2015: Aalesund - Viking (0-4). Vikings trener Kjell Jonevret (t.v.) og André Danielsen etter eliteseriekampen mellom Aalesund og Viking på Color Line Stadion.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

ÅLESUND 20150525. Eliteserien fotball 2015: Aalesund - Viking (0-4). Vikings trener Kjell Jonevret (t.v.) og André Danielsen etter eliteseriekampen mellom Aalesund og Viking på Color Line Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er onsdagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSOnsdagens oddsprogram består hovedsaklig av kamper fra 4. runden i cupen, i tillegg er det to kamper fra U21-EM i fotball og noen kamper fra norsk 3. divisjon. Natt til torsdag er det kamper fra Major League Soccer i USA og én kamp fra brasiliansk Serie A.

Kristiansund - Viking B

Cup, 4. runde. At Kristiansund er et lag med potensial og ambisjoner, viser sesongen så langt i årets 1. divisjon. Klubben ligger på 4. plass, bare ett poeng skiller dem fra Sandnes Ulf som ligger på 2. plass og direkte opprykk til eliteserien.

Kristiansund slo Surnadal 5-0 i 1. runde av årets NM. Deretter vant de 2-1 mot Stjørdals/Blink borte før de slo Bærum 1-0 på bortebane i 3. runde. Den siste to seierne satt langt inne.

Nordmøringene viser fin form. De har kun ett tap på de åtte siste kampene. På søndag spilte de 1-1 mot Hønefoss på bortebane.

De har imidlertid slitt på hjemmebane i serien. Hjemmestatistikken viser 1-4-2 og 5-6 i målforskjell. Det gjør dem til det fjerde svakeste hjemmelaget i 1. divisjon.

Etter to strake tap lekte Viking seg til 3-0-seier på bortebane mot Bodø/Glimt søndag.

De har vært solide i de tre første cuprundene, hvor alle kampene er spilt på bortebane og alle er vunnet med to mål eller mer: 7-0 mot Ålgård, 9-0 mot Varegg og 5-3 mot Arendal.

Viking har en lang cuphistorie, og klubben har fem cupmesterskap. Kristiansund har verken enn lang cuphistorie eller cupgull. I løpet av de tolv årene Kristiansund BK har eksistert, har de aldri tidligere vært i 4. runde.

Men: Kristiansund har sørget for for cupbomber før. i 2008 slo nordmøringene ut Rosenborg. Den gangen spilte KBK i 2. divisjon. Andreas Rødsand er sammen med Tor Erik Torske den eneste fra dagens spillerstall som var med da Rosenborg ble slått på straffespark i Omsundet sommeren 2008.

Jeg tror ikke kristiansunderne klarer å gjenta bragden mot Viking.

Viking tar ikke lett på oppgaven. De har forberedt seg som om det var en vanlig eliteseriekamp. De reiste til Kristiansund tirsdag ettermiddag.

Jeg går for borteseier til 1.70 i odds. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp er klokken 1855.

Her er vårt singeltips onsdag 24. juni:

Kristiansund BK - Viking 3,75 - 3,50 - 1,70 B

Total odds: 1.70