SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vil Stabæk-suksessen fortsette i dag?

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

DEL

SØNDAGSKUPONGENSøndagskupongen er helnorsk, og jeg tror altså Mjøndalen kan gå på nok en smell. Opprykksentusiasmen var som blåst bort i Bodø sist (1-5-tap), de kan få slite mot Sarpsborg også. Jeg sier rein B.

Videre tror jeg Aalesund tar seg av Haugesund hjemme, og at Sogndal fortsetter sin solide form og slår Follo.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

1. Lillestrøm - Viking  H(UB)

Lillestrøm var alt annet enn heldige mot Godset sist, med to tidlige skader og en utvisning på tampen. Tapte 0-2, og får tøff match her også. Viking har herjet i det siste, og klarte nesten å komme tilbake etter 0-3 mot VIF. Vanskelig, åpent – jeg starter med en hel!

2. Mjøndalen - Sarpsborg 08  B

Vi spådde før forrige runde at hverdagen var ankommet Mjøndalen, og det stemte. 1-5 i Bodø var stygt, og sifrene løy heller ikke. Sarpsborg sto lenge imot Stabæk, men tapte 0-1. De er ikke veldig gode borte, men jeg holder dem som favoritter likevel.

3. Stabæk - Bodø/Glimt  H(B)

Jeg har det med å ri noen kjepphester i tippingen, og i den norske sesongen i år er en av dem at Stabæk må møte veggen til slutt. Tok sin tredje 1-0-seier for året sist, men mot scoringskåte bodøværinger tror jeg alt kan skje. 

4. Start - Strømsgodset  U(B)

Start hadde ett poeng på fire kamper før de slo til med livsviktige 2-0 over Haugesund sist. Godset-spillerne ser ut til å være glad for å få spille litt mer direkte med ny trener, men jeg tviler på at de er friskmeldt. De er likevel mine favoritter.

5. Aalesund - Haugesund  H

Aalesund tok ett poeng i Skien sist, det er det ikke alle som klarer. To tap før den, men har skapt mye i alle kampene etter Aabrekk, også i tapene. Haugesund slo Godset 4-0 for to uker siden, men har gått målløse av banen alle de fire siste utenom den.

6. Follo - Sogndal  B

Follo burde hatt med seg noe fra Stadion på mandag, kunne fort tatt seieren om de hadde fått uttelling i 1. omgang. Men her er motstanden skarpere enn Brann, Sogndal under Eirik Bakke ser rett og slett solide ut. Fysikk knekker et balltrillende Follo.

7. Kristiansund - Bryne  H(B)

Kristiansund overrasket med borteseier over Hødd i lokaloppgjøret sist helg. Dermed er de inne på playoff. Bryne er under midten, de har en tynn stall, men er gode på sitt beste. Altså kan de vinne her.

8. Levanger - Hønefoss  H

Beklager Skarsfjord, men jeg lar meg ikke imponere så voldsomt over fire poeng på de to siste. Det var mot Nest (seier) og Ranheim (uavgjort), to lag som begge er i krise og har byttet trener. Jeg tror fort det kan skje i Hønefoss også.

9. Nest-Sotra - Jerv  (H)B

Nest-Sotra måtte spille en time med ti mann etter svak dømming mot Strømmen sist. Kjempet godt, tapte, men jeg nekter å tro at de ikke snart får seg en treepoenger. Jerv imponerer, men takler sørlendingene «sommeren» på Sotra?!

10. Ranheim - Hødd  B

Ranheim sparket Trond Nordsteien forrige uke etter en svak sesongstart, og spilte 2-2 i første kamp på Hønefoss etter at assistent Svein Maalen overtok. Hødd har vært mye bedre så langt i sesongen, så tross tap mot Kristiansund sist, sier jeg ren B.

11. Sandnes Ulf - Bærum  H(B)

Sandnes Ulf har slett ikke fått noen god start etter nedrykket. Ligger under midten etter 1-2-tap for både Bryne og Sogndal i de to siste. Bærum er i langt bedre slag, men har hatt marginene med seg. Fem av deres seks seirer er med ett mål.

12. Ørn Horten - Raufoss  B

2. divisjon avdeling 2, der Raufoss er helt suverene. De har syv strake seirer, og topper selvsagt tabellen. Ørn Horten er ikke dårlige, men 3-1-3 på syv kamper forteller ganske klart at de nok vil få store problemer med å stå imot her.