SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Villa er på vei mot Mesterskapserien

Aston Villa og Jordan Ayew har to tap på rad, og vår oddstipper tror nedturen fortsetter mot Everton.

Aston Villa og Jordan Ayew har to tap på rad, og vår oddstipper tror nedturen fortsetter mot Everton. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens singeltips!

DEL

OddstipsEn herlig sportstirsdag. På tirsdagens oddsprogram er det en rekke kamper fra engelsk Premier League. Mesterskapserien, League One og League Two, i tillegg er det full runde i Serie B i Italia.

Men allerede tidlig på dagen er det dueller i langrenn og ishockeykamper fra blant annet Sverige, Tsjekkia og Finland. Det er i det hele tatt mye å velge mellom denne tirsdagen.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Aston Villa - Everton B

Engelsk, Premier League. Aston Villa har tapt to ligakamper på rad, og de ligger fortsatt sist i Premier League med kun 16 poeng. De har åtte poeng opp til Norwich som ligger over nedrykksstreken, men det begynner å haste med å ta poeng for Birmingham-klubben. Det er kun elleve kamper igjen av sesongen.

Etter 0-6-tapet mot Liverpool, tapte de 1-2 mot Stoke i forrige serierunde. Villa har bare tatt åtte poeng etter nyttår, men manager Remi Garde tror fortsatt at laget kan unngå nedrykk. Det tror dessverre ikke jeg.

Garde mangler Jordan Amavi, Adama Traore og Libor Kozak på grunn av skader, mens Jack Grealish og Carlos Sanchez er usikre.

Sannsynlig Aston Villa-lag: Bunn, Richards, Okore, Lescott, Cissokho, Bacuna, Westwood, Gueye, Veretout, Carles Gil, Ayew.

Everton tapte mot West Bromwich Albion i forrige serierunde, men det var på hjemmebane. WBA hadde ett skudd på mål, og det gikk inn. Merseyside-laget hadde ballen mest og de hadde seks skudd på mål, men det var ikke nok til å ta poeng mot Tony Pulis sine menn.

Men: Everton har vært bedre borte enn hjemme den siste tiden . De har vunnet de to siste bortekampene i ligaen.

Everton ligger på tolvteplass med 35 poeng, men det er kun ni poeng opp til en Europaliga-plass. De har kun spilt 26 kamper. Helgens byderby mot Liverpool ble flyttet fordi Liverpool spilte ligacupfinale mot Manchester City. Den ekstra hvilen kan bli viktig når de reiser til Birmingham tirsdag kveld.

Manager Roberto Martinez vet at de neste to kampene er viktige om Liverpool-laget skal klatre på tabellen. De møter første Aston Villa borte, før de tar imot West Ham hjemme på Goodison Park til helgen.

Tony Hibbert and Tyias Browning are unavailable due to injuries, while Muhamed Besic is doubtful.

Everton stiller trolig med denne startelleveren: Robles, Oviedo, Coleman, Funes Mori, Jagielka, Barry, McCarthy, Cleverley, Barkley, Lennon, Lukaku.

Everton er et sterkt bortelag. De har kun tapt én av tolv bortekamper denne sesongen, men hele syv av kampene har endt uavgjort. Everton er faktisk det laget i Premier League som spiller mest uavgjort. De har delt poengene i elleve av 26 kamper denne sesongen. Jeg tror ikke det skjer her.

Everton knuste Villa hele 4-0 i det omvendte oppgjøret, og selv om Villa har skjerpet seg litt så tror jeg Everton vinner på Villa Park og sender Birmingham-laget e skritt nærmere Mesterskapsserien. Everton-seier gir 1,72 i odds. Jeg satser 250 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Klikk her for å spille på Everton!

Her er vårt singeltips tirsdag 1. mars:

Aston Villa - Everton 4,25 - 3,35 - 1,72 B

Total odds: 1,72