SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Villa-motgangen fortsetter i London

Vår oddstipper tror at Rudy Gestede (t.h.) og Aston Villa går på en ny smell i kveld.

Vår oddstipper tror at Rudy Gestede (t.h.) og Aston Villa går på en ny smell i kveld. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens dobbelttips!

DEL

Napoli sviktet oss i går. De klarte bare 0-0 mot Genoa. Da var det herlig at råtipset på Aalesund til 3,55 i odds gikk inn.

Mandagens oddsprogram har flere spennende kamper. Det er blant annet to kamper fra italiensk Serie A, men høydepunktet for de fleste angofile norske tipperne er nok oppgjøret mellom Tottenham og Aston Villa i Premier League.

Tottenham - Aston Villa H

Engelsk, Premier League. Tottenham har ikke tapt i Premier League siden i første serierunde. De har med andre ord ni kamper på rad uten tap, og jeg tror heller ikke at Spurs taper mandag kveld.

Tottenham er naturlige favoritter, men de har ikke scoret så mye mål. Det gjør at jeg er litt skeptisk til å spille på handikap-spillet.

Aston Villa håper at laget skal løfte seg etter at manager Tim Sherwood fikk fyken. Jeg tviler på det, selv om Villas eneste seier så langt denne sesongen kom på bortebane. De slo Bournemouth 1-0 i første serierunde.

Nå møter Villa et godt hjemmelagt. Tottenham er ubeseiret i Premier League på White Hart Lane denne sesongen. De står med 2-3-0.

London-klubben har faktisk kun tapt én av de siste 13 hjemmekampene mot Aston Villa. Tapet kom forrige sesong. Da tapte Spurs 1-0. Det skjer ikke mandag kveld.

Villa er tabelljumbo i Premier League. De har kun tatt fire av 30 mulige poeng så langt denne sesongen. Formen er elendig. De har ikke tatt poeng i de seks siste ligakampene, ja, de har tapt åtte av ti kamper denne sesongen. Jeg kan ikke se at de skal klare å ødelegge den gode statistikken til Tottenham.

Spesielt ikke siden Harry Kane har endelig funnet formen. Han scoret tre mål mot Bournemouth sist. Han hadde kun scoret ett mål på de første ni serierundene. Jeg blir ikke overrasket om han er mannen som avgjør denne kampen.

Jeg går for hjemmeseier til Tottenham. Oddsen er kjedelige 1,40, men jeg kombinerer den med et formlag i Portugal. Det gir en grei dobbel på en mandag med ikke altfor stort utvalg på programmet.

FC Pacos Ferreira - Vitoria Guimaraes H

Portugisisk, Primeira Liga. Vertene ligger oppe på syvendeplass med 14 poeng. De vil med seier i mandagens kamp klatre opp på femteplass, plassen foran Benfica. 

Pacos Ferreira vant 2-0 borte mot Maritimo forrige lørdag. Det var lagets andre hjemmeseier denne sesongen. Hjemmestatistikken viser 2-1-1 så langt.

Guimaraes spilte 1-1 hjemme mot Coimbra sist. De  har kun vunnet én av åtte seriekamper denne sesongen, og de virker svake. På bortebane viser statistikken bedrøvelige 0-2-3 så langt, og jeg har ingen tro på at de tar sin første borteseier mandag kveld.

Hjemmelaget må klare seg uten Minhoca og Pele i denne kampen. Også Guimareaes mangler en del spillere. Breno, Moreno og Alex er alle ute til kveldens kamp.

Det er ikke lett å bli klok på statistikken. Det står nemlig 5-6-4 i innbyrdes oppgjør i Ferreira. Men Ferreira viser flott form denne sesongen, og de står med tre seire på rad før denne kampen. Gjestene har kun tatt to poeng på de fire siste kampene. Jeg mener at hjemmeseier til 1,90 i odds er greit her. Denne kombinerer jeg med Tottenham-seier i London.

Vårt dobbelttips blir altså Tottenham og Ferreira. Det gir 2,66 i odds. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 2055.

Her er vårt dobbelttips mandag 2. november:

Tottenham - Aston Villa 1,40 - 3,95 - 6,75 H

FC Pacos Ferreira - Vitoria Guimaraes 1,90 - 3,00 - 3,15 H

Total odds: 2,66