SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Villa uten seier på 19 ligakamper

Aston Villa og Rudy Gestede er i trøbbel. De har kun tatt åtte poeng på 20 kamper.

Aston Villa og Rudy Gestede er i trøbbel. De har kun tatt åtte poeng på 20 kamper. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens singeltips!

DEL

OddstipsEtter en helg med FA-cupkamper er Premier League tilbake på langoddsprogrammet tirsdag. I tillegg er det engelsk Mesterskapserie, League One og League Two. Det er også kamper fra den tyrkiske, franske og spanske cupen. Litt av hvert å velge mellom, med andre ord.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Aston Villa - Crystal Palace B

Engelsk, Premier League. Aston Villa har ennå ikke vunnet etter at Remi Garde overtok som manager på Villa Park På ni kamper viser fasiten fire uavgjorte og fem tap.

Villa har slått rot i bunnen av tabellen. De ligger på desidert sisteplass med kun åtte poeng på de 20 første kampene, og jeg kan ikke se at de skal ta poeng i tirsdagens kamp mot høytflyvende Crystal Palace.

Crystal Palace kan klatre opp til femteplass med seier i tirsdagens kamp, og det tror jeg de klarer. The Eagles, som klubben kalles, har i alle fall statistikken på sin side. De har vunnet fire av de siste seks ligamøtene mellom de to lagene

Villa har faktisk ikke vunnet mot The Eagles på hjemmebane siden mars 1998. Det begynner å bli lenge siden.

Disse to lagene har allerede møtt hverandre en gang denne sesongen. Det oppgjøret endte med 2-1-seier til Crystal Palce hjemme på Selhurst Park. I den kampen scoret Bakary Sako vinnermålet. Scott Dann ga Palace ledelsen i starten av kampen, men Pape Souare sørget for å utligne for Villa med et selvmål.

Micah Richards vil antakeligvis bli å se i startelleveren tirsdag kveld. Jack Grealish og Gabriel Agbonlahor må begge testes like før kampen, mens det er helt sikkert at Carlos Sanchez og Alan Hutton ikke blir spilleklare. I tillegg er Adama Traore ute til mars, mens Jordan Amavi neppe blir å se i Villa-drakten denne sesongen.

Sannsynlig Aston Villa-lagoppstilling: Guzan; Richards, Okore, Lescott, Cissokho; Bacuna, Gueye, Veretout, Gil, Grealish; Gestede.

Palace regner med at viktige Yohan Cabaye spiller mot Villa, selv om han pådro seg en lei skade i cupkampen mot Southampton. Connor Wickham må testes før kampen, mens Dwight Gayle og Yannick Bolasie blir ikke spilleklare ennå. Kwesi Appiah er langtidsskadet.

Trolig Crystal Palace-lag: Hennessey; Ward, Dann, Delaney, Souare; McArthur, Jedinak, Puncheon, Cabaye, Zaha; Sako.

Jeg kan liksom ikke se at Crystal Palace skal tape mot Villa. I alle fall ikke når man ser på formen til de to lagene. Villa har ikke vunnet på de siste 19 kampene, mens Palace er et av ligaens beste bortelag. London-klubben har vært solide defensivt på bortebane denne sesongen. Det er nemlig ingen av lagene i ligaen som slipper inn færre mål på bortebane enn Crystal Palace.

Jeg tror Palace drar i land en grei trepoenger mot Villa. De bør i alle fall det, og 2,30 i odds på Palace er spillbart for meg. Jeg satser 250 kroner. Spillestopp er klokken 2040.

Spill på Crystal Palace på PC/web her

Spill på Crystal Palace fra mobilen her

Her er vårt singeltips tirsdag 12. januar:

Aston Villa - Crystal Palace 2,75 - 3,15 - 2,30 B

Total odds: 2,30