SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vinn eller forsvinn for Club Brugge

Jelle Vossen (f.v.) og Club Brugge får revansj i dag, tror vår oddstipper.

Jelle Vossen (f.v.) og Club Brugge får revansj i dag, tror vår oddstipper. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens oddstips!

DEL

OddstipsPå langoddsprogrammet torsdag er det full runde i Europaligaen, i tillegg er det ishockey fra Norge og Sverige. Natt til fredag er det også flere kamper fra NHL.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

FC Midtjylland - Club Brugge B

Europaligaen, gruppe D. Enormt viktig kamp for begge lag. De danske mestrene går videre fra Europaliga-gruppespillet, hvis de ikke taper mot Club Brugge. Ja, det forutsetter at Legia ikke vinner mot Napoli. Ved tap går ikke FC Midtjylland videre.

Dette er den siste kampen for FCK i 2015. Det er nok godt for dem, for FCM-spillerne virker slitne og de har gjort feil i kampene de siste to månedene som de ikke gjorde i starten av sesongen.

Danskene står med tre tap på rad i Europaligaen, og nå kommer et belgisk lag på besøk som har en god statistikk mot danske lag på bortebane. Club Brugge har spilt seks ganger borte mot danske lag i Europacup-sammenheng, og statistikken viser 4-1-1.

FCM-trener Jess Thorups mangler Johan Dahlin, Rilwan Hassan og Petter Andersson. Alle tre er ute med skader.

Sannsynlig FC Midtjylland-lagoppstilling: Andersen - Rømer, Hansen, Sviatchenko, Novak - Sparv - Sisto, Poulsen, Olsson, Duelund - Duncan.

For Club Brugge er utgangspunktet enkelt. Belgierne må vinne om de skal gå videre fra gruppespillet. De skal samtidig forsøke å revansjere det pinlige 1-3-hjemmetapet mot danskene. De tapte 0-1 mot Napoli i forrige runde, men de viser fine takter i den hjemlige serien.

De har vunnet de seks siste kampene, og topper den belgiske Jupiler Ligaen sammen med Gent. Begge lagene har 37 poeng, men Club Brugge har bedre målforskjell enn Gent.

Klubben mangler Björn Engels og Laurens De Bock til dette oppgjøret.

Club Brugge stiller trolig med dette laget: Bruzzese - Meunier, Mechele, Duarte, Mbombo - Vormer, Vanaken, Simons - Diaby, Dierckx, Vazquez.

Jeg har troen på belgisk seier. De danske mesterne er i dårlig form, og de møter et lag som er bedre  enn dem. Brugge har vært gode i den hjemlige serien, så spørsmålet er egentlig bare hvor mye de sater på denne cupen. Jeg tror de sater nok til å ville vinne denne kampen, men det vil neppe bli med kalassifre.

Club Brugge har ikke scoret mer enn ett mål i noen av Europaliga-kampene. 2,35 i odds på bortelaget er spillbart. Vi smeller til med 250 kroner i innasts. Spillestopp klokken 1855.

Her er vårt singeltips torsdag 10. desember:

FC Midtjylland - Club Brugge 2,62 - 3,05 - 2,35 B

Total odds: 2,35