SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vinner Chelsea uten Mourinho?

Chelsea-manager Jose Mourinho fikk fyken på torsdag. Spørsmålet er hvordan spillergruppen reagerer på det i lørdagens kamp mot Sunderland.

Chelsea-manager Jose Mourinho fikk fyken på torsdag. Spørsmålet er hvordan spillergruppen reagerer på det i lørdagens kamp mot Sunderland. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ekstra spenning med ekstra millioner i tippepotten lørdag! Sjekk våre tips!

DEL

LørdagskupongenDet er en spennende lørdagskupong med flere interessante kamper fra Premier League og Mesterskapsserien. Chelsea sparket manager Jose Mourinho på torsdag, og det blir spennende å se hvordan laget reagerer på at han er borte når de møter Sunderland hjemme på Stamford Brigde. Det skal også bli interessant å se om Leicester fortsetter sitt imponerende spill på bortebane.

Bonuspotten i Tipping har passert tre millioner kroner, og da skal den utbetales. Det skjer ved at den puttes inn i den ordinære tolverpotten og fordeles på alle rekker med 12 rette.

Med bonuspotten og den vanlige tolRoter United vekk flere poeng?verpotten vil vi få en samlet pott på cirka fem millioner kroner. Det betyr at premien for tolv rette - uansett om resultatene er favorittpreget eller ikke - vil bli høyere enn på en «vanlig» lørdagskupong.

Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Spillsenter: – Konen min lurer litt på om det er tull

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

1. Newcastle United – Aston Villa HU

To strake seire mot Liverpool og Tottenham er i ferd med å snu skjebnen til Steve McClaren. Aston Villa er snart helt fortapt. Må vinne fort som f, men har lite å stille opp med fremover. Newcastle er likevel ikke bedre enn at Villa kan yppe seg.

2. Chelsea – Sunderland H

16 kamper ut i sesongen ligger regjerende seriemester Chelsea ett poeng fra nedrykk! Nytt tap mot Leicester mandag. José Mourinho har fått fyken og det blir spennende å se hvordan laget reagerer på det. Sunderland er vaksinert mot å score. Chelsea får en sårt tiltrengt opptur.

3. Everton – Leicester City HUB

Hva skal vi si om Everton? Et av ligaens beste lag på sitt beste. Burde stått med ni poeng på de tre siste, men står med tre strake uavgjortresultat. Leicester leder serien etter en ny sterk seier med Mahrez og Vardy i hovedrollene. Helt åpent. Tror mest på hjemmelaget.

4. Manchester United – Norwich City HU

United er rett og slett et svakt fotballag om dagen. Tapte mot Bournemouth sist, og har fortsatt et helt lag ute med skade. Norwich ble rundspilt av Everton i 45 minutter, men reddet uavgjort. United kan få en kjærkommen seier, men lukter litt 0–0 eller 1–1.

5. Southampton – Tottenham U

Søndag gikk Tottenham på sitt første tap siden seriepremieren. Southampton er nede i en bølgedal og står med seks strake kamper uten seier. I serien har de vært usedvanlig ustabil hjemme på St. Mary's med 3-2-2. Spurs har spilt uavgjort fire av syv bortekamper.

6. Stoke City – Crystal Palace H

«Stokalona» mot Pardews Palace. Med henholdsvis seks og tre poeng opp til toppfire, er dette er faktisk et toppoppgjør. To lag i god form, der hjemmebanefordelen kan bli utslagsgivende.

7. West Bromwich – Bournemouth UB

Tony Pulis menn tirret på seg Jürgen Klopp og kom fra Anfield med ett poeng. Bournemouth går fra den ene bragden etter den andre. Har beseiret Chelsea og Manchester United de siste ukene. Kan kontre The Albions i senk her.

8. Ipswich Town – Derby County UB

Hjemmelaget står med to sterke borteseire på rad. Mick McCarthys menn kniper seg fast på play off-plass. Derby ligger på sin side på plass bak direkte opprykk. Kun ett tap på ti bortekamper denne sesongen. Uhyre spennede og avgjørende kamp.

9. Burnley – Charlton Athletic HB

Hjemmelaget har gått seks ligakamper uten seier. Gjestene fra London står med fire uten seier. Rotet vekk en 2-0-ledelse hjemme mot Bolton sist. Har kun vunnet én av ti bortekamper. Burnley med sterke 6-2-2 hjemme.

10. Brentford – Huddersfield Town H

Brentford henger med på øvre halvdel, Huddersfield synker ned mot bunnen. Brentford vinner halvparten av hjemmekampene, Huddersfield med 2-3-5 på bortebane. Dette er en bingoliga, men vi velger å spille med hjemmelaget.

11. Bristol City – Queens Park Rangers B

QPR spilte en sterk hjemmekamp mot serieleder Brighton. Likevel havnet de under 0–2. Reddet seg inn igjen med to Charlie Austin-scoringer, og var til slutt nærmest seieren. City ble smadret 0–4 borte mot Derby sist. Jimmy Floyd Hasselbainks QPR er på gang.

12. Rotherham United–Hull City B

Rotherham står med tre strake tap. Ligger nest sist og det ser særdeles stygt ut. Fjorårets eliteserielag, Hull City, jakter på sin side opprykk. Da må kamper som dette vinnes. Vi tror tigrene leverer varene.