SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vinner United igjen?

Manchester United og Memphis Depay har en god statiskkk på hjemmebane i Europa.

Manchester United og Memphis Depay har en god statiskkk på hjemmebane i Europa. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på midtukekupongen!

DEL

OddstipsMidtukekupongen denne uken består av seks kamper fra Mesterligaen og seks kamper fra Europaligaen. De første seks kampene spilles onsdag kveld, mens de øvrige seks kampene spilles torsdag.

Bonuspotten er nå på 800 000 kroner for å være alene vinner på tolv rette til full tid.

Innleveringsfrist for midtukekupongen er torsdag klokken 2040.

1. Malmö FF - Paris Saint-Germain B

Zlatan Ibrahimovic møter moderklubben Malmö FF. Det blir en spesiell kamp for den svenske stjernespilleren, men han vil neppe vise noe nåde mot gamleklubben. Ibrahimovic har nesten gått ett år uten å score i Mesterligaen, men det skulle ikke forundre meg om måltørken tok slutt onsdag kveld. PSG trenger tre poeng for å være sikret å gå videre i Mesterligaen, mens Malmö trenger trenger en seier for å holde liv i drømmen om avansement. Det skal være klasseforskjell på disse lagene. PSG er ubeseiret i sine fem møter med svenske lag. De har fire seire og én uavgjort. Solid borteseier!

2. Shakhtar Donetsk - Real Madrid B

Shakhtar leder den ukrainske ligaen med bedre målforskjell enn Dynamo Kiev. Vertene står med fem strake seire, men alle seirene har kommet mot realativt svak motstand. Nå skal de få kjørt seg. Real har tapt de to siste seriekampene mot henholdsvis Barcelona (0-4) og Sevilla (2-3), og det kommer Shakhtar til å få svi for. Spanjolene vil ta gruppeseieren med tre poeng i Lviv. Real slår tilbake!

3. Manchester United - PSV Eindhoven H(U)

United har tre strake seire. Van Gaal har vært opptatt av det defensive, og det vises tydelig på målforskjellen. På de fire siste kampene har de kun sluppet inn ett mål. De røde djevlene er ubeseiret i de siste åtte hjemmekampene i Europa. De står med syv seire og én uavgjort. United vil sikre avansement med seier i onsdagens kamp, men nederlenderne vil gi dem kamp. PSV  er ubeseiret i de seks siste kampene, men de har sluppet inn syv mål på de tre siste bortekampene. Tapte 0-2 mot Wolfsburg i sist Mesterliga-kamp.

4. Atletico Madrid - Galatasaray                H(U)

Atletico er videre fra gruppespillet om de tar ett poeng mot Galatasaray, mens tyrkerne må vinne om de skal ha mulighet til å gå videre. Det er med andre ord to topp motiverte lag som møtes på Vincente Calderon i Madrid. Men tyrkerne har en tøff oppgave foran seg. Atletico har nemlig en god statistikk mot tyrkiske lag. De har kun tapt én av de siste 13 kampene mot lag fra Tyrkia. Bør bli hjemmeseier, men siden ett poeng er nok for Atletico slenger jeg på en halvgardering. 

5. Borussia M'gladbach - Sevilla              H(UB)

Etter en svak start på sesongen har M'gladbach endelig funnet formen. De er ubeseiret i de siste ni kampene. De er uten mulighet til å gå videre i Mesterligaen, men trenger tre poeng for å gå til Europaligaen. Sevilla er fryktelig ustabile denne sesongen. De slo Real Madrid 3-2, for så å tape 0-2 mot Sociedad. Det er ikke lett å bli kloke på dem for oss tippere. Jeg kjører helgarderingen her.

6. Juventus - Manchester City                            H

Storkamp i Torino. Juventus er ubeseiret i de siste 15 hjemmekampene i Europa. De har ni seire og seks uavgjorte. Sist tap kom mot Bayern i april 2013! De går videre med seier mot City, mens engelskemennene tar førsteplassen i gruppen med seier. City gikk på en skikkelig smell i helgen, da de tapte 1-4 mot Liverpool hjemme på Etihad. Det har ofte klabbet for City i Italia. De har kun én seier på de fem siste bortekampene mot italienske lag. Tror mest på hjemmeseier!

7. Rosenborg - Saint-Etienne                        B(H)       

RBK må vinne mot St. Etienne om de skal ha mulighet til å gå videre. De slo Sarpsborg enkelt i cupfinalen, men nå møter de tøffere motstand. Trønderne har tapt de tre siste hjemmekampene i Europa uten å score. Det burde gi grunn til bekymring, men franskmennene er heller ikke i sin beste form. De har tapt de to siste seriekampene. Søndag tapte de 0-2 mot Marseille på hjemmebane. Kan RBK overraske?

8. FK Qarabag - Tottenham                                  B

Qarabag er en av overraskelsene i Europaligaen så langt. Laget fra Aserbajdsjan er ubeseiret i de fem siste hjemmekampene i Europa. Baku-klubben spilte 1-1 mot Monaco sist. Men jeg tror statistikken sprekker når de får besøk av et Spurs-lag i kjempeform.  Tottenham har ikke vunnet på fire bortekamper i Europa, men nå vinner London-laget. Qarabag er gode defensivt, men offensivt har de ikke vært like hvasse. De har kun scoret åtte mål på de siste ti kampene i Europa.

9. Molde - Fenerbahce                                      B(U)

Molde har imponert i en gruppe med sterke lag. De er allerede videre i Europaligaen, men vinner gruppen om de tar ett poeng mot Fenerbahce. Tyrkerne er videre om de vinner, og Celtic og Ajax deler poengene i Glasgow.  Tyrkerne er ubeseiret i de tre siste bortekampene i Europa. Dette blir tøft for Molde, men det har jeg sagt før og romsdalingene har overrasket.

10. Celtic - Ajax                                                    H(U)

Celtic ledet to ganger i Amsterdam, men den første kampen mellom disse lagene endte 2-2. Ajax har slitt i Europaligaen denne sesongen. De står uten seier i de fem siste kampene i Europa. Fasiten viser fire uavgjorte og ett tap. Disse lagene har en historie. De har møttes ni ganger tidligere. De kampene har endt 4-2-3 i skottenes favør. Hjemme i Skottland har de 2-1-1. Celtic i Glasgow er en vrien oppgave!

11.  Liverpool - Bordeaux                                      H

Liverpool knuste City hele 4-1 på bortebane i helgen. De har kun ett tap etter at Jürgen Klopp kom til Anfield. Liverpool har hatt et godt tak på franske lag. De står med 10-1-2 på de 13 siste kampene. Bordeaux har ikke vunnet på bortebane så langt i Europaligaen, og de kun vunnet én av elleve kamper mot engelske lag. 

12. Club Brugge - Napoli                                       B

Napoli har allerede vunnet gruppen, mens Club Brugge må vinne for å ha mulighet til å gå videre. Belgierne vil nok satse offensivt, og det gir rom for kontringer.  Brugge trøbler mot italienske lag. De har fire tap og én uavgjort på de fem siste mot lag fra Italia.