SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Watford er tilbake på vinnersporet

Watford og Troy Deeneystår med to seire på rad. Vår tippeekspert tror de tar sin tredje seier på rad lørdag ettermiddag.

Watford og Troy Deeneystår med to seire på rad. Vår tippeekspert tror de tar sin tredje seier på rad lørdag ettermiddag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på lørdagskupongen!

DEL

LørdagskupongenMot nesten hvilket som helst annet engelsk lag, ville jeg for øyeblikket sagt at det var greit å kjøre Chelsea som banker i den formen de viser nå. Men ikke mot Southampton, og i hvert fall ikke borte. Sørkystlaget står med 5-1-0 på de seks siste, så jeg tar med en U i kamp 3 på lørdagsbongen.

Stoke hjemme er en sikker vinner mot hjelpeløse Aston Villa, og Burnley er i såpass form at de enkelt skal ta seg av Bolton.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Følg med Spillsenteret på Facebook!

1. West Bromwich - Crystal Palace  U(B)

Som jeg tipset forrige helg, røk West Bromwich ut av FA-cupen borte mot Reading. Nå får de selv besøk av en uberegnelig gjeng, men Palace er kanskje på opptur igjen etter en noe heldig seier over Spurs i FA-cupen. Vanskelig, men Palace har det beste laget.

2. Leicester - Norwich  H

Leicester har fått en to ukers kamppause, og selv om et lag som leder serien helst bare vil kjøre på, kan det ha gjort godt etter tapet for Arsenal sist. De bruker også nesten samme lag hver gang, og da er hvile en god ting. Norwich blir uansett for svake.

3. Southampton - Chelsea  (U)B

Denne er interessant! Det vil selvsagt være idiotisk å ikke sette en B med den formen Chelsea nå begynner å fremvise, men Southampton er ikke mye dårligere. 5-1-0 på de seks siste. Jeg tror likevel ikke de vinner denne, men uavgjort kan de klare.

4. Watford - Bournemouth  H

Watford slo ut Leeds i cupen sist helg, men det måtte et selvmål til for å få 1-0. Nå møter de et annet nyopprykket lag, men Bournemouth er åtte poeng bak og har ikke vært fullt så imponerende på øverste nivå. Med hjemmebane satser jeg på Watford.

5. Stoke - Aston Villa  H

Jeg tror siste rest av håp og selvrespekt forsvant for Villa med 0-6 for Liverpool sist. Det gjorde det i hvert fall for supporterne... Stoke høvlet over Bournemouth for to helger siden, hvilte sist helg, og skal vinne denne med et par mål.

6. Fulham - Middlesbrough  (HU)B

Så var vi i Championship, der Fulham tok en svært viktig 3-0-seier over Charlton sist helg, og spilte 1-1 mot Leeds i midtuken. Med syv poeng på de fire siste er de nå ti poeng over streken, og kan puste lettere. De kan tøffe seg mot ustabile Middlesbrough også!

7. Bolton - Burnley  B

Bolton var inne i en litt bedre periode, men nå har de bare ett poeng på de tre siste. Jeg tror håpet om å overleve får seg en ny knekk her. Burnelys ti kamper uten tap har sendt dem opp på direkte opprykk, og denne gjengen vil ofre livet for å holde seg der.

8. Queens Park Rangers - Birmingham  U(B)

QPR spilte 1-1 borte mot Bolton sist helg, og 1-1 borte mot Wednesday i midtuken. Er ikke det verste de har gjort i år, men QPR er som kjent et lag det er uhyre vanskelig å tippe. Birmingham jager playoff. Vant mot Bolton tirsdag, jeg tror ikke de taper.

9. Huddersfield - Ipswich  H(B)

Huddersfield er inne i en fin trend, med syv poeng på de tre siste. Nå er det slett ikke sikkert at det holder mot et Ipswich som ikke har gitt opp playoff, men faktum er jo at «Tractor Boys» har tapt fem av de seks siste.

10. Cardiff - Preston  U(B)

Preston har hatt et oppsiktsvekkende oppsving de siste ukene. De fire siste er vunnet, og vips så er laget en playoff-kandidat. De er ett poeng bak Cardiff, som selv hadde en flott trend inntil de tapte mot Middlesbrough i midtuken. Men det er jo ikke flaut.

11. Nottingham Forest - Bristol City  H

Nottingham Forest har nå gått på to strake tap, og har bare scoret ett mål på sine fire siste kamper. Bristol City viste strålende form og hadde tre strake seire, før de fikk grisebank med 0-4 hjemme for Brighton på tirsdag. Så hva sier vi da? Vi gambler på H!

12. Rotherham - Brentford  B

Rotherham er ikke noe stort lag. De har to poeng på de syv siste, noe som gjør at veien opp over streken er seks poeng lang. Det kan bli for mye. Brentford har hatt en fin sesong. En nedtur med tre tap de siste ukene, men så slo de Wolves 3-0 tirsdag.