SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Werder vinner nedrykksduellen

Den tidligere Lillestrøm-spissen Anthony Ujah er toppscorer hos Werder Bremen. Han kan lage trøbbel for Hoffenheim lørdag.

Den tidligere Lillestrøm-spissen Anthony Ujah er toppscorer hos Werder Bremen. Han kan lage trøbbel for Hoffenheim lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsPå lørdagens oddsprogram tilbys det haugevis med kamper fra England. Det er blant annet kamper fra Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two, i tillegg er det kamper tysk Bundesliga, spansk La Liga, italiensk Serie A og fransk Ligue 1.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Werder Bremen - TSG 1899 Hoffenheim H

Tysk, 1. Bundesliga. Bunnoppgjør. Werder Bremen ligger på nedrykkskvalik med 19 poeng. De har fem poeng ned til Hoffenheim som innehar nest sisteplassen.

Werder tok en overraskende 3-1-seier mot Bayer Leverkusen  i den tyske cupen tidligere denne uken, og de gikk dermed videre til semifinalen. Seieren viser at laget fra den tyske havnebyen kan hamle opp med hvem som helst, og det er greit å vite før de spiller det viktige bunnoppgjøret mot Hoffenheim. 

Werder Bremen har fått en grei start etter vinterpausen. De slo Schalke 04 3-1 på bortebane og spilte 3-3 mot Hertha Berlin, men i forrige serierunde gikk de på en smell. De tapte hele 1-5 borte mot M'gladbach

Men Werder har vært gode på bortebane denne sesongen. De har nemlig tatt 14 av 19 poeng på bortebane. så langt. Med kun fem poeng på ni hjemmekamper er Werder det dårligste hjemmelaget i ligaen. De er uten seier i de syv siste hjemmekampene, hvor de står med fem tap og to uavgjorte. De må gjøre noe med den begrederlige hjemmestatistikken om de har tenkt å komme seg ut av nedrykkssonen.

Det største problemet er et forsvar som lekker. De har sluppet inn ni mål på de tre siste seriekampene. Totalt har de sluppet inn 41 mål på 20 kamper, og det gjør at de har det svakeste forsvaret i Bundesliga sammen med Stuttgart.

Heldigvis for Werder møter de et lag som viser enda svakere form enn dem selv. Hoffenheim har ikke vunnet på de fire siste kampene. De har tapt tre og spilt én uavgjort. Sist helg tapte de 0-2 mot nyopprykkede Darmstadt.

Hoffenheim kommer til denne matchen uten en hovedtrener. Huub Stevens trakk seg etter forrige helgs tap. Laget vil bli ledet av to av assistenttrenerne frem til klubben har funnet en permanent løsning.

Jeg tror Hoffenheim får det tøft mot Werder. Det viser også historien. Werder har gode resultater mot Hoffenheim. De har ni seire, fem uavgjorte og kun ett tap mot Hoffenheim i Bundesliga. Det virker som Werder er i bedre form enn Hoffenheim. Cupseieren mot Leverkusen forteller at det er kvalitet i laget.

Jeg går for Werder-seier til 1,95 i odds, og satser 250 kroner på vertene. DSpillestopp er klokken 1525.

Klikk her for å spille på Werder Bremen!

Her er vårt andre singeltips lørdag 13. februar:

Werder Bremen - TSG 1899 Hoffenheim 1,95 - 3,25 - 3,05 H

Total odds: 1,95