SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

West Brom slår tilbake i kveld

Stephane Sessegnon feirer scoringen sin mot Stoke sammen med Rickie Lambert.

Stephane Sessegnon feirer scoringen sin mot Stoke sammen med Rickie Lambert. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens oddstips!

DEL

OddstipsTirsdagens langoddsprogram tilbyr en rekke spennende cupkamper. Det er blant annet kamper fra FA-cupen i England, Coppa Italia og franske cupkamper. I tillegg er det drøssevis av ishockeykamper fra forskjellige europeiske ligaer, og natt til onsdag er det flere oppgjør fra NHL.

Spillsenteret: Ny pluss-uke for oddstipsene

Bristol City - West Brom B

Engelsk, FA-cup, 3. runde. Omkamp. Den første kampen på The Hawthorns endte 2-2. Tony Pulis' menn må vinne på Ashton Gate for å gå videre. West Brom er utvilsomt det sterkeste laget, men i FA-cupen kan alt skje, spesielt på bortebane.

De tre poengene mot Boro gjorde at laget fikk kontakt med lagene over seg på tabellen. De har samme poengsum som Rotherham som ligger på plassen over nedrykksstreken, og de er kun to poeng bak MK Dons som ligger på plassen over Rotherham.

Managerløse Bristol City må håpe at angriperne Kieran Agard og Jonathan Kodjia sørget for scoringene på hjemmebane. En ting er i alle fall sikkert; City har spilt på seg selvtillit i de to siste kampene, men jeg tror likevel de får problemer mot West Brom.

Dersom Bristol City skal ha en sjanse, må de holde tett bakover i starten av kampen og satse på at spissene klarer å få ballen i mål på Premier League-laget. Pulis vil sørge for at laget sitt ikke tar lett på denne omkampen, men han vil nok likevel hvile noen spillere i denne kampen.

West Brom vil slå tilbake etter det pinlige 0-3-tapet mot Southampton i forrige serierunde. Mye tyder på at Saido Berahino får muligheten på topp i denne kampen. Han kom inn som innbytter i forrige kampen mot Bristol City og scoret.

På de fem siste sesongene har West Brom kun gått videre fra 3. runden to ganger, men sist sesong gikk de helt til sjette runden i FA-cupen. Det er det lengste de har tatt seg siden laget tapte semifinalen i 2007/2008-sesongen mot Portsmouth.

Jeg mener at 2,00 i odds på West Brom er greit betalt, og det blir vårt singeltips denne tirsdagen. Jeg satser 250 kroner, og spillestopp er klokken 2040. Klikk her for å spille på West Brom!

Her er vårt singeltips tirsdag 19. januar:

Bristol City - West Bromwich Albion 3,10 - 3,15 - 2,00 B

Total odds: 2,00