SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

West Brom slår tilbake

West Bromwich Albion-manager Tony Pulis satser på FA-cupen.

West Bromwich Albion-manager Tony Pulis satser på FA-cupen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens singeltips!

DEL

OddstipsOnsdagens oddsprogram byr blant annet på cupkamper fra Frankrike, Tyskland, Spania og England. Høydepunktet for anglofile nordmenn er nok Peterborough mot West Bromwich. I tillegg til fotball er det en haug med håndballkamper fra norsk eliteserie og 1. divisjon.

Spillsenteret: Her er landets nye Vikinglotto-kommune

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Peterborough - West Brom B

Engelsk, FA-cup. Omkamp. West Brom ledet to ganger på Hawthorns, men League One-laget Peterborough kom tilbake fra både 0-1 og 1-2. Det er en imponerende prestasjon på bortebane mot et Premier League-lag.

Også i forrige runde spilte West Brom 2-2 på hjemmebane mot et lag under dem i divisjonssystemet. Den gangen var det Bristol City, men de slo dem 1-0 i omkampen. Jeg tror på samme scenarioet onsdag kveld.

West Brom har allerede tatt 29 poeng i Premier League, og det virker ikke som de vil bli involvert i nedrykkskampen denne sesongen. De kan med andre ord satse på FA-cupen denne sesongen, og det virker som Pulis gjør akkurat det.

Peterborough er et godt lag i League One, men jeg tror FA-cupeventyert deres tar slutt onsdag kveld. WBA kan spille med lavere skuldre på bortebane, og jeg tror det passer dem bra. Jeg forventer at Baggies kommer til å gå offensivt til verks onsdag kveld. Da skal Peterborough få kjørt seg.

Vertene mangler en rekke spillere til denne kampen: Baldwin, Smith, Santos, Nichols, Nicholson, Williams, Chettle, Nabi, Gormley og Anderson er alle ute, og en slik skadelisten vil nødvendigvis svekke dem.

Evans, McAuley, Olsson, Dawson og Brunt er alle uskre for West Brom, mens Pritchard, McManaman, Sandro og Morrison er alle ute. Premier League-laget skal imidlertid ha en bred nok stall til å tåle skadefraværene.

Peterborough har 44 poeng i ligaen, og de har en playoffplass innenfor rekkevidde. Jeg tror de heller kommer til å satse på ligaen enn å brenne alt kruttet i FA-cupen. Det skal være klasseforskjell her, og jeg synes 1,90 i odds på bortelaget er interessant. Innsatsen blir 250 kroner. Spillestopp er klokken 2040.

Klikk her for å spille på West Bromwich!

Her er vårt singeltips onsdag 10. februar:

Peterborough United - West Bromwich Albion 3,35 - 3,25 - 1,90 B

Total odds: 1,90