SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

West Brom trøbler mot Everton

West Brom og Saido Berahino har kun vunnet én av de siste seks hjemmekampene mot Everton.

West Brom og Saido Berahino har kun vunnet én av de siste seks hjemmekampene mot Everton. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsMandagens oddsprogram byr blant annet på kamper Allsvenskan, dansk Superliga, italiensk Serie A, tysk 2. Bundesliga og engelsk Premier League. 

Spillsenter: Bergenser vant to millioner

West Bromwich Albion - Everton B

Engelsk, Premier League. West Bromwich venter fortsatt på sin første hjemmeseier denne sesongen. De står med 0-1-2 på The Hawthorns før mandagens møte med Everton.

West Brom fikk en tøff start på sesongen. De tok kun ett poeng på de tre første kampene, men i de tre siste kampene har de vist hva som bor i Tony Pulis' mannskap.  De har tatt syv poeng på tre kamper, og de har holdt nullen i alle tre kampene.

West Brom har hentet inn noen erfarne Premier League-spillere før denne sesongen. Darren Fletcher og Johnny Evans. Samtidig har de beholdt attraktive Berahino og de har fått inn spissen Rondon. De to på topp utgjør en formidabel trussel mot et hvilket som helst forsvar.

Pulis har et nærmest skadefritt mannskap. Keeper Ben Foster er eneste på skadelisten.  Boaz Myhill, som har startet alle ligakampene så langt denne sesongen, starter antakeligvis mellom stengene hos West Brom.

Trolig West Bromwich-lag: Myhill, Dawson, McAuley, Evans, Brunt, McClean, Fletcher, Yacob, Morrison, Berahino, Rondon.

Everton ligger på niendeplass etter de seks første serierundene. De kan klatre helt opp til femteplass om de vinner mandagens kamp mot West Brom. Forrige sesong satset Everton pengemessig for første gang på mange år. Det var stilt store forventninger til klubben, men de klarte ikke å innfri dem.

De har gjort noen lure signeringer. Gerard Deulofeu og Tom Cleverley er spillere som er med å komplimenterer stallen til Roberto Martinez. Nå The Toffees et lag de tradisjonelt har hatt et godt tak på.

Everton har kun tapt én av de siste seks bortekampene på The Hawthorns. De har vunnet fire og spilt én uavgjort.

Everton er et av de eneste lagene i Premier League som ikke har tapt på bortebane så langt denne sesongen. På de tre første bortekampene står de med én seier og to uavgjorte. Det som kanskje er aller mest imponerende er at de ikke har sluppet inn et eneste mål på bortebane. De slo Southampton 3-0 på St. Mary's, og de spilte 0-0 mot både Tottenham og Swansea.

John Stones fikk seg en smell i ligacuplkampen mot Reading i forrige uke. Han og Seamus Coleman er begge usikre til mandagens kamp. Tom Cleverley, Leighton Baines, Steven Pienaar og Tony Hibbert er alle på skadelisten.

Bryan Oviedo er tvilsom på grunn av en kneskade, og Muhamed Besic sliter med en strekkskade. Kevin Mirallas er suspendert i ytterlige to kamper etter at han ble utvist mot Swansea.

Everton stiller sannsynligvis med denne lagoppstillingen: Howard, Galloway, Jagielka, Stones, Funes Mori, Barry, McCarthy, Naismith, Barkley, Kone, Lukaku.

Everton er avhengig av at Lukaku og Naismith leverer på topp. De har den X-faktoren som skal til, tror jeg. Toffees skal kunne vinne denne kampen. Jeg må innrømme at det er en viss U-fare her, men jeg tror mest på B. 2,25 i odds på borteseier er greit. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips mandag 28. september:

West Bromwich Albion - Everton 2,80 - 3,20 - 2,25 B

Total odds: 2,25