SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

West Ham er best på bortebane

Football - Liverpool v West Ham United - Barclays Premier League - Anfield - 29/8/15
West Ham's Cheikhou Kouyate, Diafra Sakho and Reece Oxford celebrate at the end of the match
Reuters / Eddie Keogh
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Football - Liverpool v West Ham United - Barclays Premier League - Anfield - 29/8/15 West Ham's Cheikhou Kouyate, Diafra Sakho and Reece Oxford celebrate at the end of the match Reuters / Eddie Keogh Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsLørdagens oddsprogram byr som vanlig på et kobbel av kamper fra England. Det er oppgjør fra Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two, i tillegg er det kamper fra alle de andre store ligaene i Europa. Det er macher fra tysk Bundeliga, italiensk Serie A, fransk Ligue 1 og spansk La Liga. I Spania er det storoppgjør mellom Sevilla og Barcelona i Andalucia.

Lørdagskupongen: Eks-Tippeliga-spiller herjer i England

Sunderland - West Ham United B

Engelsk, Premier League. Det er selvsagt tidlig å konkludere med noe som helst, men Sunderland virker å være en nedrykker denne sesongen. De har unnsluppet nedrykk i tolvte time i tre sesonger på rad, men nå virker det som flaksen er brukt opp.

Dick Advocaat kom inn å reddet Sunderland sist sesong, men nederlenderen har ikke fått det til å stemme denne sesongen. Etter syv serierunder har de kun tatt to av 21 mulige poeng.

De står med tre strake tap, og de har ennå ikke vunnet eneste kamp denne sesongen. Det overrasker meg egentlig litt, for jeg synes Sunderland har et ganske brukbart mannskap. The Black Cats hentet inn DeAndre Yedlin, Adam Matthews, Yann M'Vila, Jeremain Lens, Younes Kaboul, Ola Toivonen and Sebastian Coates i løpet av sommeren. Ingen av dem har floppet totalt, men de har heller hevet laget.

Til sammenligning har West Ham tatt 13 av 21 mulige poeng så langt. Det holder til en flott tredjeplass på tabellen. Samtidig er West Ham laget som scorer mest i Premier League. De har scoret 15 mål på syv kamper. Bare Leicester har scoret like mye som laget fra Øst-London.

Sam Allardyce ble før denne sesongen byttet ut med kroatiske Slaven Bilic, og han har klart å gjøre akkurat det han har kommet for. Han har løftet klubben fra Boleyn Ground opp i toppen.

I motsetning til Sunderland har nykommerne hos West Ham slått til fra første dag. Den defensive midtbanespilleren Obiang og kantspilleren Payet har begge vært en formidabel suksess hos the Hammers. Payet har gått fra å være en assistkonge  i Marseille til å bli målscorer i West Ham. Også Moses som kom fra Chelsea har vært en forsterkning.

Fremover kan det hende at Jermain Defoe starter sammen med Fabio Borini på topp. Sunderland trenger desperat scoringer. Stadium of Light-laget har kun scoret seks mål så langt, og de er det laget som har sluppet inn flest mål. Totalt 16 baklengsmål på syv kamper er altfor mye. 

Jack Rodwell er eneste spilleren på skadelisten, så Lee Cattermole og Yann M'Vila er ventet å få sjansen sammen sentralt på midtbanen igjen.

Sannsynlig Sunderland-lagoppstilling: Pantilimon; Jones, Kaboul, Coates, van Aanholt; M'Vila, Gomez, Toivonen, Lens; Borini, Defoe.

Enner Valencia er tilbake i trening, men blir ikke spilleklar til kampen i Nordøst-England. Winston Reid er usikker.

West Ham United stiller trolig med denne lagoppstillingen: Adrian; Jenkinson, Tomkins, Reid, Cresswell; Kouyate, Noble; Lanzini, Payet, Moses; Sakho.

Statistikken er kjedelig lesning for Sunderland. De har kun vunnet én av de siste seks Premier League-kampene mot West Ham. De øvrige kampene har endt med tre uavgjorte og to tap.

West Ham har vært bedre borte enn hjemme denne sesongen. På bortebane har de vunnet mot Arsenal, Liverpool og Manchester City. Når de kan vinner mot den typen motstand, så bør de også være i stand til å slå bunnlaget Sunderland. Jeg synes 2,20 i odds for borteseier til Hammers er så pass bra at jeg kliner til med 250 kroner i innsats. Spillestopp klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 3. oktober:

Sunderland - West Ham United 2,90 - 3,15 - 2,20 B

Total odds: 2,20