SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

West Ham vil ha revansj

Andy Carroll og West Ham United møter Bournemouth på bortebane i kveld.

Andy Carroll og West Ham United møter Bournemouth på bortebane i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens råtips!

DEL

OddstipsEtter en helg med FA-cupkamper er Premier League tilbake på langoddsprogrammet tirsdag. I tillegg er det engelsk Mesterskapserie, League One og League Two. Det er også kamper fra den tyrkiske, franske og spanske cupen. Litt av hvert å velge mellom, med andre ord.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Bournemouth - West Ham B

Engelsk, Premier League. Mange hadde nok avskrevet Bournemouths muligheter til å overleve i Premier League for tre måneder siden, og det var ikke så rart.

Det nyopprykkede laget hadde åtte kamper på rad uten seier i oktober og november, men i desember våknet Bournemouth. De har tre seire, to uavgjorte og ett tap på de seks siste kampene.

Eddie Howes menn ligger på 16.-plass, fire poeng over Newcastle som ligger under nedrykksstreken. Dersom de vinner mot West Ham vil de kunne klatre forbi Chelsea på 14.-plass, i alle fall i et døgn.  Men jeg tror ikke de vinner.

West Ham har våknet. Etter fem uavgjorte kamper på rad, har West Ham endelig begynt å vinne igjen. Nå står de med to seire på rappen mot Southampton (2-1) og Liverpool (2-0).

London-laget er inne i en fin stim. De har tre strake seire i ligaen og cupen etter at de slo Wolverhampton 1-0 i FA-cupen i helgen.

Alle de tre siste seirene har kommet på Upton Park, men Slaven Bilics mannskap har allerede vist at de også duger på bortebane. De har vunnet borte mot Arsenal, Liverpool, Manchester City og Crystal Palace denne sesongen.

Klikk her for å levere oddsspillet på web/PC!

West Ham er ubeseiret i de syv siste kampene, og jeg tror de fortsatt er ubeseiret etter reisen til den engelske sørkysten.

London-laget er nok helt sikkert interessert i å revansjere 3-4-tapet fra Upton Park tidligere denne sesongen. Men West Ham har vunnet tre av de fire siste kampene mot Bournemouth, så de har et statistisk overtak.

Nysigneringen Afobe, som kom fra Wolverhampton i januar, kan debutere for Bournemouth tirsdag kveld. Han starter sannsynligvis på benken.

Simon Francis kan være tilbake etter å ha vært suspendert i FA-cupkampen i helgen. Den norske landslagsspissen Joshua King er usikker.

Bournemouth stiller trolig med denne startelleveren: Boruc; Daniels, Cook, Francis, Smith; Surman; Stanislas, Gosling, Arter, Ritchie; Murray.

West Ham får tilbake viktige Dimitri Payet til denne kampen. Han kan starte sin første kamp siden november. Han har sittet på benken i de to siste kampene.

Diafra Sakho og Manuel Lanzini er de eneste spillerne på skadelisten. Carroll starter antakeligvis på topp sammen med Enner Valencia. Jegv synes West Ham har et solid mannskap,  og jeg tror de vinner denne bortekampen.

Sannsynlig West Ham United-lag: Adrian; Cresswell, Ogbonna, Collins, Jenkinson; Payet, Kouyate, Noble, Antonio; Carroll, Valencia.

Begge lagene viser grei form. Bournemouth har hjemmebanefordelen, men jeg mener West Ham er det beste laget.  Bournemouth har spilt uavgjort i fire og tapt tre av de siste ni hjemmekampene. Det er ikke akkurat en hjemmestatistikk som skremmer noen.

Jeg forventer en jevn kamp, og at West Ham tar tre poeng. Det gir 3,25 i odds. Vår innsats blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Klikk her for å levere oddsspillet på web/PC!

Her er vårt råtips tirsdag 12. januar:

Bournemouth - West Ham United 2,00 - 3,25 - 3,25 B

Total odds: 3,25