SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Wolfsburg og Real Madrid cruiser videre

VfL Wolfsburg's Bas Dost celebrates with Ricardo Rodriguez (L) after scoring a goal against Eintracht Frankfurt during their German Bundesliga first division soccer match in Wolfsburg, August 16, 2015.  REUTERS/Fabian Bimmer  DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050.

VfL Wolfsburg's Bas Dost celebrates with Ricardo Rodriguez (L) after scoring a goal against Eintracht Frankfurt during their German Bundesliga first division soccer match in Wolfsburg, August 16, 2015. REUTERS/Fabian Bimmer DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er en spennende et spennende dobbeltips!

DEL

OddstipsODDSTIPS Et finfint oddprogram denne tirsdagen, med full runde i den engelske mesterskapsserien, omkamper i FA Cupen og returoppgjør i Champions League.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Spillsenteret: Kunst høy odds på Hull-seier

Real Madrid - Roma H

Champions League, returoppgjør. Real Madrid vant 2-0 i den første kampen i Roma. Dermed må Roma score minst to mål på bortebane for å ha en mulighet til avansement. Det blir vanskelig på Santiago Bernabeu, og det spørs om ikke italienerne heller velger å fokusere på Serie A.

Real Madrid derimot er så godt som ute av tittelkampen i hjemlig liga, og går derfor all-in for å sikre Champions League-tittelen. Jeg tror ikke hvittrøyene tar noe som helst på forskudd, og at de derfor sender sitt beste lag i aksjon.

Roma har allerede vært i Spania denne sesongen. De var i samme gruppe som Barcelona, og ble da slaktet 6-1 av Messi & Co. på Camp Nou. Jeg tror ikke det blir like stygt i kveld, men at Real Madrids stjernegalleri dunker inn et par mål er det ikke høy odds på.

Sannsynlig lagoppstilling for Real Madrid: Navas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrić, Kroos - Isco, James, Bale - Ronaldo.

Roma scorer mye mål, men det blekner når man setter det opp mot Real Madrid. Ronaldo & Co. har scoret like mange mål på hjemmebane denne sesongen som Roma har scoret totalt (69). Det sier litt om utfordringen som venter laget fra den italienske hovedstaden.

Sannsylig lagoppstilling for Roma: Szczęsny - Florenzi, Manolas, Zukanovic, Digne - Keita, Pjanić - Salah, Perotti, El Shaarawy - Džeko.

Her er det egentlig ingen tvil i våre øyne. Real Madrid vinner denne. H!

Følg Spillsenteret på Facebook!

Wolfsburg - Gent H

Champions League, returoppgjør. Spenningen er litt større i denne kampen, men tyskerne vant det første oppgjøret på bortebane 3-2. Det vil si at Gent i likhet med Roma må score i hvert fall to mål i Tyskland, og samtidig holde nullen, for å kunne ta seg videre.

Wolfsburg har hatt en skuffende sesong i hjemlig liga, men har levert ok i Champions League. De vant sin gruppe i konkurranse med PSV Eindhoven, Manchester United og CSKA Moskva. De vant også alle sine kamper på hjemmebane.

Wolfsburg ledet komfortabelt 3-0 borte i den første kampen mot Gent, men slapp inn to mål i sluttminuttene. Derfor er det litt spenningen igjen i denne kampen. Oppgaven som venter det belgiske overraskelseslaget er enorm, men Wolfsburg har svingt såpass mye i prestasjonene denne sesongen at et tidlig mål fort kan sette fyr i det tyske teltet.

Jeg tror uansett at Wolfsburg er veldig giret på å komme så langt som mulig i Champions League, og at de tar oppgaven seriøst. Tyskerne har noen skadeproblemer, men vant likevel 2-1 mot Håvard Nordtveit og Gladbach i helgen. Toppspissen Bas Dost, Sebastian Jung, Naldo og Paul Seguin er alle ute, mens førstekeeper Diego Benaglio er usikker. Det samme er sjefen over av sjefer, Nicklas Bendtner.

Det er likvel nok av kvalitet i dette Wolfsburg-laget og trener Dieter Hecking kjører mest sannsynlig igjen Julian Draxler opp som spiss.

Sannsynlig laguttak: Casteels – Rodriguez, Dante, Knoche, Vieirinha – Arnold, Gustavo, Guilavogui – Kruse, Schurrle, Draxler.

Gent kjemper om ligagullet hjemme i Belgia, og ligger på 2.-plass. Laget er i knallform og har vunnet sju av sine siste ti kamper. Det burde derfor ikke være noe i veien med selvtilliten, og de kommer nok til Tyskland for å gi hjemmelaget kamp om kvartfinaleplassen i Champions League.

Det ser tålig greit ut på skadefronten, og det Gent-sjef Hein Vanhaezebrouck kan mønstre det samme mannskapet som tapte den første kampen mot Wolfsburg.

Sannsynlig laguttak: Sels - Foket, Nielsen, Mitrovic, Asare – Neto, Kums – Milicevic, Dejaegere, Simon – Depoitre.

Oddsen på hjemmeseier i disse to kampene er ikke hver for seg veldig spennende, men som en dobbel kan de gi bra genvinst. Jeg er overbevist om at Real Madrid gjør jobben mot Roma, og jeg er rimelig sikker på at Wolfsburg vinner på hjemmebane, selv om de må jobbe hardt for det. Jeg drister meg til å sette 250 kroner på denne dobbelen.

Spillstopp er klokken 2040.

Vårt dobbeltips:

Real Madrid - Roma 1,35 - 4,55 - 6,50 H

Wolfsburg - Gent 1,50 - 3,90 - 5,20 H

Totalodds: 2,03