SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Zenit vil forsøke å bli historiske

Zenit St. Petersburgs Artem Dzyuba (t.h.) og Oleg Shatov jubler etter en av scoringene mot Lyon på bortebane. Vår oddstipper tror at Zenit tar en ny borteseier onsdag kveld.

Zenit St. Petersburgs Artem Dzyuba (t.h.) og Oleg Shatov jubler etter en av scoringene mot Lyon på bortebane. Vår oddstipper tror at Zenit tar en ny borteseier onsdag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsPå langoddsprogrammet onsdag  er det også Mesterliga-kampene som dominerer, men det er også litt håndball og ishockey.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

KAA Gent - Zenit St. Petersburg B

Mesterliga, gruppe H. Zenit har ikke imponert i den russiske ligaen, hvor laget fra Russlands nest største by bare ligger på fjerdeplass. De er syv poeng bak serieleder CSKA Moskva.

Da er situasjonen en annen i Mesterligaen, hvor de har tatt 15 av 15 mulige poeng. Russerne har vært helt suverene, og de har allerede vunnet gruppen før den siste runden.

Den store overraskelsen er likevel Gent. De ligger på annenplass med syv poeng, ett poeng foran Valencia.

Mesterliga-debutantene fra Belgia styrer sin egen skjebne. Gent vil være klar for åttendedelsfinalen i Mesterligaen om de vinner onsdagens kamp, og de viser fin form.

Gent har vunnet de to siste kampene i Mesterligaen. De slo Valencia 1-0 på hjemmebane, og i forrige runde vant belgierne 2-1 på bortebane mot Lyon.

Selv om russerne allerede er videre til åttendedelsfinalen, så er det plenty å spille for. Zenit-trener André Villas-Boas vil garantert forsøke å gjøre russerne til den sjette klubben i Mesterliga-historien som vinner samtlige kamper i gruppespillet.

Det er bare AC Milan (1992/93), Paris Saint-Germain FC (1994/95), FC Spartak Moskva (1995/96), FC Barcelona (2002/03) og Real Madrid CF (2011/12, 2014/15) som har klart det så langt.

Jeg har god tro på at Zenit skal klare å skrive seg inn i historiebøkene. De slo Gent 2-1 i det omvendte oppgjøret hjemmei Russland, og de har vist fliotte takter på bortebane i Mesterligaen denne sesongen. De vant 3-2 på Mestalla mot Valencia, og de slo Lyon 2-0 i Frankrike.

Gent-trener Hein Vanhaezebrouck mangler Gershon, Matton og Pedersen, mens Milicevic, Dejaegere og Nielsen.

Sannsynlig Gent-lagoppstilling: Sels; Asare, Mitrović, Nielsen; Neto, Kums; Saief, Dejaegere, Milicevic, Foket; Depoitre.

Fayzulin, Hulk og Smolnikov er ute, mens Witsel er suspendert.

Zenit stiller trolig med dette laget: Lodygin; Anyukov, Garay, Lombaerts, Criscito; Yusupov, Javi García, Ryazantsev, Shatov, Danny; Dzyuba.

Den brasilianske kraftpluggen, Hulk, har tre mål og fire målgivende i gruppespillet. At han blir spart i denne kampen vil svekke russerne, men jeg tror likevel de er gode nok til å vinne mot Gent. Zenit har et sterkt mannskap, og de skal være i stand til å ta alle tre poengene i Belgia.

Den eneste grunnen til at oddsen på bortelaget er såpass høy, er nok det faktum at de allerede er gruppevinnere. Jeg går for Zenit-seier her til 2,75 i odds, og jeg er såpass sikker på seier at jeg klinker til med 250 kroner i innsats.

Her er vårt singeltips onsdag 9. desember:

KAA Gent - Zenit St. Petersburg S 2,30 3,20 2,75 B

Total odds: 2,75