SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Zuccarello & Co jakter sin tiende hjemmeseier

Vår oddstipper mener at New York Rangers og Mats Zuccarello vinner hjemmekampen mot Nashville i natt.

Vår oddstipper mener at New York Rangers og Mats Zuccarello vinner hjemmekampen mot Nashville i natt. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er mandagens oddstips!

DEL

OddstipsHerlig dag for oddstipset vårt i går. Da traff vi på Hertha Berlin som var singeltipset vårt. Det ga 1,95 i odds, og innsatsen var 250 kroner.

Mandagens oddsprogram er variert. Det byr blant annet på fotball fra nest øverste nivå i Frankrike, Tyskland og Italia, i tillegg er det kamper fra spansk La Liga og engelsk Premier League. Det er også håndball og ishockey på oddsmenyen.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

New York Rangers - Nashville Predators H

NHL, ishockey. Rangers har kun ett mål denne sesongen, og det er å vinne Stanley Cup. Alt annet vil være mislykket for laget som tapte Conference-finalen mot Tampa Bay Lightning sist sesong. De spilte godt gjennom hele fjorårssesongen, men da det gjaldt som mest sviktet Rangers.

Rangers virker veldig sterke denne sesongen. Selv på dager der Rangers ikke spiller opp mot sitt beste, så vinner de. De ligger på annenplass i Eastern Conference, to poeng bak Montreal Canadiens som har to kamper mer spilt enn newyorkerne.

NY Rangers hadde ni seire på rad før de tapte mot Tampa sist torsdag. Men de kom seg raskt tilbake på vinnersporet. På lørdag vant Rangers 5-4 mot Florida etter spilleforlengelse. Rick Nash scoret tre mål, og ble matchvinner etter å ha fullført et hat trick i spilleforlengelsen.

Men: Det er to skandivaner som dominerer hos Rangers denne sesongen. Mats Zuccarello har storspilt denne sesongen, og han var også god i lørdagens match. Han hadde ett mål og to målgivende pasninger. Zuccarello har tre mål og seks målgivende pasninger på de fem siste kampene.

Det største fortrinnet til NY Rangers er likevel på keeperplassen. Den svenske keeperlegenden Henrik Lundqvist har det laveste snittet innslupne mål i NHL. Han har kun sluppet inn 1,85 mål per kamp, og han har en redningsprosent 94. Svensken sto en kjempekamp i mål mot Florida. Han hadde hele 39 redninger. Rangers har også en meget god andremålvakt i Antti Raanta. Han har spilt fire kamper, men Rangers har vunnet samtlige kamper han har stått i mål, og han har en redningsprosent på 95.

Rangers spilte ikke noe god kamp i Florida sist. De tapte skuddstatistikken mot Florida 31-43. Det gjorde de også mot Tampa. Da tapte de 21-28. Til tross for at laget spilte to dårlige kamper i The Sunshine state, har de kun tapt fem av 20 kamper denne sesongen.

The Predators skal spille fem bortekamper på rad, og de har fått en dårlig start på borteturneen. De har nemlig tapt de to første bortekampene sine. De tapte første 0-4 mot Columbus lørdag, og dagen etter tapte 0-4 mot Minnesota. Det er bekymringsfullt at de ikke klarer å få pucken i mål.

Paul Gaustad er eneste spilleren på skadelisten hos Nashville.

Rangers og Nashville har allerede møttes to ganger denne sesongen. Begge lagene har vunnet sin hjemmekamp. I forrige kamp vant Rangers 4-1 mot Nashville på hjemmebane.

Rangers er ligaens beste hjemmelag i øyeblikket. De står med ni seire og kun to tap. De har tatt 19 poeng på hjemmebane så langt denne sesongen. Montreal har like mange poeng, men de har én kamp mer spilt enn Rangers. Dette blir en tøff kamp for Nashville.

Jeg tror Zuccarello & Co skjerper seg etter de svake Florida-kampene, og vinner hjemme i Madison Square Garden. Hjemmeseier gir 1,85 i odds. Innsatsen vår blir 250 kroner. Spillestopp klokken 055.

Her er vårt singeltips mandag 23. november:

New York Rangers - Nashville Predators 1,85 - 3,75 - 2,95 H

Total odds: 1,85