Bli med og stem!

Snorre Krogsgård, Daniel Berg Hestad, Lars Fuhre, Ernest Asante og Daniel Moen Hansen.

Snorre Krogsgård, Daniel Berg Hestad, Lars Fuhre, Ernest Asante og Daniel Moen Hansen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Fem nye kandidater er klare til å stemmes på. Hvem hadde den fineste nettkjenningen denne helga? Sjekk kandidatene og stem på din favoritt!

DEL

Avstemningen er nå over!

Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) skal i samarbeid med lokalavisene i A-pressen kåre rundens mål for samtlige serierunder denne sesongen. I åttende runde ble det scoret totalt 30 mål i vår øverste divisjon - det er solid årsrekord.

Glad i fotball? Følg oss på Facebook!

Vi har nå plukket ut de fem kandidatene det kan stemmes over denne runden. Det er du som avgjør hvem som går av som vinner av avstemningen!

Sist runde var det Tijan Jaitehs drømmetreff fra vel 30 meter som vant kåringen. Sandefjord-spilleren klinte like greit til etter en halvklarering i Kongsvinger-forsvaret. Se målet her!

De siste rundene har vi tatt én scoring fra 1. divisjon med i kåringen. Både fordi det har manglet fem gode kandidater i eliteserien, og fordi det har vært solide scoringer i vår nest øverste divisjon. Denne gangen tar vi med to av scoringene. Både Ernest Asante og Ull/Kisas Daniel Moen Hansen fikk stjernetreff, som fortjener å være med i en slik kåring. Også i Bodø var det en vakker scoring signert Christian Berg, som ikke nådde helt opp i nominasjonen denne gang.

Sjekk klippene og avgi din stemme i avstemningsboksen under videoklippene. (Klikk på symbolet nederst til høyre i videoen for å utvide videobildet)

Avstemningen avsluttes onsdag klokken 10.00!

Kandidat 1: Daniel Berg Hestad. Molde-veteranen scorer ikke veldig mange mål, men allerede etter tre minutter klinte han til fra utenfor 16-meteren. Ballen fikk en perfekt bue og endte i nettet bak en forfjamset Jan Kjell Larsen. Starten på marerittet for Stabæk, og starten på en fin kamp for Molde. Noen mener kanskje at Larsen burde tatt scoringen, men vi tar den likevel med i nominasjonen denne runden.

Kandidat 2: Lars Fuhre. Aalesund-angriperen har fått en ny vår i den oransje drakten. Endelig ser det ut til å løsne for 22-åringen ute på banen. To scoringer mot Strømsgodset, det siste en perle, tyder på at han har noe stort på gang. 3-1-scoringen var pen og uvanlig. Stolpe inn på innsiden av keeper gjør seg. Har du sansen for Fuhres scoring, stemmer du på kandidat 2.

Kandidat 3: Snorre Krogsgård. Odds unggutt tok saken i egne bein etter 55 minutter. Han fikk ballen på høyresiden på egen halvdel og fosset like greit over tre fjerdedel av banen før han hamret inn lagets 3-0-scoring. En solid enkeltmannsprestasjon og en nydelig avslutning. Har du sansen for ungguttens freidige scoring, stemmer du på kandidat 3.

Kandidat 4: Ernest Asante. Start-spilleren sørget for tre sterke bortepoeng på Kongsvinger. Angriperen fikk bra treff fra hjørnet av 16-meteren, og ballen endte i stolpe og inn - helt oppe i vinkelen. Noen vil kanskje hevde at han sleivet ballen i nettet, men pent var det like fullt. Asante er kandidat 4.

Kandidat 5: Daniel Moen Hansen. Ull/Kisa har hatt en varierende start på sesongen. I Alta spilte de en bunnsolid kamp og tok med seg tre svært viktige og sterke poeng. Moen Hansens stjernetreff etter ti minutter fortjener absolutt å være med i en slik kåring. Bildene er ikke all verden, men skuddet er det kvalitet over. Sjekk treffet og stem på denne om du har sansen for slike scoringer.

Disse har vunnet de fem første rundene:

Runde 7: Jaitehs drømmetreff vant!

Runde 6: Braaten knuste konkurrentene

Runde 5: Riski med enkel seier

Runde 4: Hoås' lekre chip til topps

Runde 3: Askar soleklar vinner

Runde 2: Andersson med rundens mål!

Runde 1: Wikheim med rundens mål

Artikkeltags