Fem nye kandidater!

Remi Johansen, Vidar Nisja, Birkir Sævarsson, Zdrenek Ondrasek og Bentley er kandidatene du kan stemme på denne runden.

Remi Johansen, Vidar Nisja, Birkir Sævarsson, Zdrenek Ondrasek og Bentley er kandidatene du kan stemme på denne runden. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Ny runde med rundens mål. Sjekk målene og stem fram din favoritt!

DEL

Denne avstemningen er nå avsluttet!

Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) skal i samarbeid med lokalavisene i A-pressen kåre rundens mål for samtlige serierunder denne sesongen. I 11. runde ble det scoret kun 11 mål totalt i vår øverste divisjon.

Vi har nå plukket ut de fem kandidatene det kan stemmes over denne runden. Det er du som avgjør hvem som går av som vinner av avstemningen!

Av de 11 scoringene befant det seg noen go'biter. Vidar Nisjas brassesparkliknende mål er verdt å sjekke ut. Det samme er Bentleys nydelige Brann-scoring. Frisparket til Remi Johansen var slett ikke verst. Zdenek Ondrasek vet også hvor målet står. Birkir Mar Sævarssons Leo-løp er også med i kåringen.

Avstemningsboksen ligger under alle klippene!

Sist uke var det Tommy Knarviks flotte scoring mot Sandefjord som vant kåringen. Målet hans kan du se her!

Sjekk klippene og avgi din stemme i avstemningsboksen under videoklippene. (Klikk på symbolet nederst til høyre i videoen for å utvide videobildet)

Avstemningen avsluttes mandag klokken 10.00!

Kandidat 1: Bentley. Brann-spilleren har fått en solid start på året etter en flau sesong i fjor. Mot Fredrikstad viste han seg nok en gang nyttig for sitt lag, og sendte Brann i ledelsen med en kvikk og nydelig scoring. Bentley er vår første kandidat.

Kandidat 2: Birkir Sævarsson. Branns islandske back løper voldsomt opp og ned langs Branns flanke. Løpet hans inn i boksen mot Fredrikstad ville selv Øyvind Leonhardsen vært fornøyd med. Avslutningen var klinisk og sikker. Sævarsson er vår andre kandidat!

Kandidat 3: Vidar Nisja. Viking-spilleren har ikke full tillit hos Åge Hareide, men benyttet muligheten til å vise seg fram helt på tampen av kampen mot Stabæk. Et nydelig saksespark resulterte i en vakker scoring og tre sårt tiltrengte poeng for siddisene. Nisja er vår tredje kandidat.

Kandidat 4: Zdenek Ondrasek. Kobraen fortsetter å levere varene i Tromsø-angrepet. Hans femte mål for sesongen var en typisk toppscorerscoring. Spissen tok med seg ballen elegant forbi Even Hovland før han sikkert satte ballen i nettet bak Espen Bugge Pettersen. Ondrasek er vår fjerde kandidat!

Kandidat 5: Remi Johansen. Frisparkperle. Johansen fikk vise at han har krutt i beina, og sendte ballen like greit i nettet på et frispark like før slutt. En pen scoring, men Tromsø måtte ta den tunge veien hjem uten poeng i lomma. Johansen er vår femte kandidat.

Disse har vunnet de ti første rundene:

Runde 10: Knarviks vinkeltreff vant

Runde 9: Dahls perle seiret

Runde 8: Perlemålet til Ull/Kisa vant

Runde 7: Jaitehs drømmetreff vant!

Runde 6: Braaten knuste konkurrentene

Runde 5: Riski med enkel seier

Runde 4: Hoås' lekre chip til topps

Runde 3: Askar soleklar vinner

Runde 2: Andersson med rundens mål!

Runde 1: Wikheim med rundens mål

(ANB)

Artikkeltags