Hvem scoret det fineste?

Jo Nymo Matland, Markus Henriksen og Riku Riski er blant kandidatene det kan stemmes på denne runden.

Jo Nymo Matland, Markus Henriksen og Riku Riski er blant kandidatene det kan stemmes på denne runden. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Har du sansen for harde skudd, eller finurlige framspill? Også denne gang kan du velge mellom litt av hvert. Bli med og stem!

DEL

Avstemningen er nå avsluttet!

Den femte serierunden ble avsluttet med målfest i Molde, der vertene avsluttet forrykende og sikret tre poeng.

Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) skal i samarbeid med lokalavisene i A-pressen kåre rundens mål for samtlige serierunder denne sesongen. I femte runde ble det scoret totalt 23 mål i vår øverste divisjon, som er ny bestenotering for sesongen.

Glad i fotball? Følg oss på Facebook!

Vi har plukket ut de fem kandidatene det kan stemmes over denne runden, og nå kan du være med å avgjøre hvem som hadde det fineste målet for denne runden!

Sist runde stakk Øyvind Hoås av med prisen for sitt herlige langskudd mot Sandefjord. Se målet her!

Også denne runden har vi funnet plass til en scoring fra 1. divisjon. Alexander Gabrielsens frisparkperle mot Start er blant kanidatene det kan stemmes over denne gang.

Sjekk klippene og avgi din stemme i avstemningsboksen under videoklippene. (Klikk på symbolet nederst til høyre i videoen for å utvide videobildet)

Avstemningen avsluttes onsdag klokken 24.00

Kandidat 1: Jo Nymo Matland scorer ikke mange mål, men når han først gjør det pleier det å være spektakulært. Lysluggen med et av seriens flotteste dødballbein sendte avgårde en suser som keeper Steve Clark kun hørte susen av. Uten sammenlikning for øvrig var det litt Cristiano Ronaldo-klasse over scoringen. Liker du dette målet, stem på Matland!

Kandidat 2: Steinthor Thorsteinsson skaffet Sandnes Ulf mange straffespark i kampen om eliteserieplass i fjor, men islendingen kan også sette ballen i nettet - det viste han i oppgjøret mot Stabæk. Etter en fin dragning spilte han seg flott gjennom Stabæk-forsvaret med en liten vegg med Anel Raskaj, før han iskaldt vippet ballen over benet til Jan Kjell Larsen i Stabæk-buret. Feiringen i etterkant er det heller ingenting å si på. Har du sansen for slike mål, stemmer du på Thorsteinsson!

Kandidat 3: Riku Riski har tatt eliteserienivået lett som en plett. Fire mål de to siste kampene taler for seg. Det har imidlertid ikke blitt de helt store kremmerhusene så langt, men den tredje scoringen mot Aalesund var slett ikke verst. Et fint oppspill ble etterfulgt av en herlig demping og bortvending av Daniel Arnefjord, før han elegant sendte ballen i nettet via stolpen. Er finnens scoring den fineste, stemmer du på den!

Kandidat 4: Markus Henriksens skuddbein har vi sett før. Dessverre for Rosenborg-fansen ble det kun tre scoringer sist sesong. Denne sesongen tok det fem serierunder før Henriksen fant veien til nettmaskene, og hvilket mål det var! Fra skrå vinkel boret han ballen i mål borte ved lengste stolpe. Stem på dette målet om du synes det var finest!

Kandidat 5: Alexander Gabrielsen er en knalltøff midtstopper som er glad i å bevege seg inn på motstanderens banehalvdel også. Åpenbart kan han mer enn å stoppe og heade en ball også. Fra omtrent 20 meter fikk han drømmetreff i oppgjøret mot Start. Ballen gikk som et prosjektil i nettet bak Alexander Lund Hansen. Er dette kremmerhuset rundens fineste, stemmer du på det.

Disse vant kåringen de første rundene:

Runde 4: Hoås' lekre chip til topps

Runde 3: Soleklar vinner

Runde 2: Andersson med rundens mål!

Runde 1: Wikheim med rundens mål

Dette ble meldt fra Twitter-sidelinjen av målene:

(ANB)

Artikkeltags