Hvem scoret det fineste?

Peter Kovacs, Mats-André Kaland og Tommy Knarvik er blant kandidatene denne gang.

Peter Kovacs, Mats-André Kaland og Tommy Knarvik er blant kandidatene denne gang. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Ny runde med rundens mål. Peter Kovacs, Mats-André Kaland og Tommy Knarvik er blant kandidatene. Stem på din favoritt!

DEL

Denne avstemningen er avsluttet!

Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) skal i samarbeid med lokalavisene i A-pressen kåre rundens mål for samtlige serierunder denne sesongen. I åttende runde ble det scoret totalt 19 mål i vår øverste divisjon.

Vi har nå plukket ut de fem kandidatene det kan stemmes over denne runden. Det er du som avgjør hvem som går av som vinner av avstemningen!

Det var ikke veldig mange gode kandidater å velge mellom denne runden, men det er et par-tre mål som skiller seg ut i positiv forstand. Som vanlig har vi også med en kandidat fra 1. divisjon denne gang. Tommy Knarviks fantastiske 1-0-scoring mot Sandefjord er siste kandidat fra helga.

Avstemningsboksen ligger under alle klippene!

Sist uke var det Christoffer Dahls flotte scoring mot Rosenborg som vant kåringen. Målet hans kan du se her!

Sjekk klippene og avgi din stemme i avstemningsboksen under videoklippene. (Klikk på symbolet nederst til høyre i videoen for å utvide videobildet)

Avstemningen avsluttes onsdag klokken 10.00!

Kandidat 1: Peter Kovacs. Selv hevder han dette er «årets mål». Vi skjønner ham godt, og treffet er like finurlig som det er genialt. Noen vil kanskje hevde det er mye flaks inn i bildet, men reprisene tyder vel på at han faktisk tenker tanken - og utfører den til 20 i stil. Har du sansen for Kovacs' avslutning , stemmer du på kandidat 1!

Kandidat 2: Mohammed Abu. Midtbaneankeret scorer ikke mange mål, men mot Fredrikstad nettet han to ganger. Det siste en markkryper med krutt i. Har du sansen for pent plasserte markkrypere, stemmer du på kandidat 2.

Kandidat 3: Michael Barrantes. Aalesund-spilleren ser endelig ut til å ha funnet tilbake til fjorårsformen. Er arkitekten bak det meste Aalesund foretar seg offensivt, og scoret sitt andre mål for sesongen mot Brann. Costaricanerens 1-0-scoring er vår tredje kandidat.

Kandidat 4: Mats-André Kaland. Hønefoss-spilleren har alltid scoret en del mål i karrieren sin. Mot Vålerenga kom han inn tidlig i andre omgang og steg til værs som en av Cæsars krigere inne i Vålerenga-boksen. Med et perfekt hodestøt sikret han tre nye poeng til Hønefoss. Har du sansen for headinger etter innlegg, stemmer du på kandidat 4.

Kandidat 5: Tommy Knarvik. Dette er jokeren denne runden. Knarvik har hatt en god start på sesongen i Bodø/Glimt. Midtbanespilleren har alltid vært glad i å lage målpoeng, og produserer det han er god for i den gule trøya. 1-0-målet mot opprykksrival Sandefjord er en fryd for øyet. Et godt mottak og kjapt avtrekk kulminerte i en klinisk avslutning helt oppe i vinkelen. Selv Lucky Luke ville vært stolt av den prestasjonen. Knarvik er vår femte kandidat.

Disse har vunnet de fem første rundene:

Runde 9: Dahls perle seiret

Runde 8: Perlemålet til Ull/Kisa vant

Runde 7: Jaitehs drømmetreff vant!

Runde 6: Braaten knuste konkurrentene

Runde 5: Riski med enkel seier

Runde 4: Hoås' lekre chip til topps

Runde 3: Askar soleklar vinner

Runde 2: Andersson med rundens mål!

Runde 1: Wikheim med rundens mål

(ANB)

Artikkeltags