Hvem scoret rundens fineste?

Hans Julius Norbye, Amin Askar og Davy Claude Angan er blant kandidatene til rundens mål fra tredje serierunde.

Hans Julius Norbye, Amin Askar og Davy Claude Angan er blant kandidatene til rundens mål fra tredje serierunde. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Angans brassespark? Askars kremmerhus? Norbys kanonkule? Sjekk kandidatene til rundens scoring, og avgi din stemme!

DEL

Denne avstemningen er nå avsluttet.

Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) skal i samarbeid med lokalavisene i A-pressen kåre rundens mål for samtlige serierunder denne sesongen. I tredje runde ble det scoret 19 mål i vår øverste divisjon. Seks av dem kom i Drammen, men kun én av scoringene ble nominert til rundens mål.

Sjekk klippene og avgi din stemme i avstemningsboksen under videoene. (Klikk på symbolet nederst i videoen for å utvide videobildet)

Kandidat 1: Davy Claude Angans herlige brassespark-liknende scoring mot Brann er vår første kandidat. Spissen har blitt kritisert for manglende målteft, men 2-0-scoringen på Aker stadion var det klasse over. Er ivorianerens kunststykke rundens scoring?

Kandidat 2: Amin Askar scoret i tredje serierunde på rad. Felles for alle scoringene er at de har forlatt beinet til den løpsvillige venstrekanten med voldsom kraft. Denne gang et kremmerhus utagbart bak Espen Bugge Pettersen. Er Askars perle rundens fineste?

Kandidat 3: Hans Julius Norbye er en lynhurtig back som vanligvis ikke gjør seg bemerket i målprotokollen, men denne gang hamret han like greit ballen i nettet etter en flott opprulling. Sprinteren feiret på Usain Bolt-vis til stor fornøyelse for medspillere og tilskuere. Er TIL-backens scoring målet som gjorde best inntrykk på deg?

Kandidat 4: Lars Kristian Eriksen er en annen back som sjeldent gjør mål. Denne gang startet han angrepet selv fra sin høyre backposisjon. Etter en fin kombinasjon med Snorre Krogsgård hamret Eriksen ballen i nettet bak en sjanseløs Sead Ramovic. Er ektemannen til Fotballfruen rundens lekkerbisken?

Kandidat 5: Tor Arne Andreassen er vår siste kandidat. Den trofaste kantspilleren sørget for balanse i regnskapet for Haugesund mot Strømsgodset med et lavt og velplassert skudd fra hjørnet av 16-meteren. Er markkryperen scoringen som fikk blodet til å bruse denne runden?

Slik gikk det i de to første rundene:

Les også: Andersson med klassescoring i runde to

Les også: Wikheim best i første runde

(ANB)

Dette ble sagt om scoringene på Twitter:

Artikkeltags