Kan Hoås yppe seg?

Thomas Holm, Øyvind Hoås og Peter Kovacs er blant kandidatene du kan stemme på fra helgas serierunde.

Thomas Holm, Øyvind Hoås og Peter Kovacs er blant kandidatene du kan stemme på fra helgas serierunde. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Øyvind Hoås scoret et vakkert mål mot Sandefjord i helga. Var det finere enn alle målene i eliteserien? Bli med og stem her!

DEL

Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) skal i samarbeid med lokalavisene i A-pressen kåre rundens mål for samtlige serierunder denne sesongen. I fjerde runde ble det scoret totalt 20 mål i vår øverste divisjon.

Nå kan du være med å avgjøre hvem som hadde det fineste målet!

På fotballspråket er det noe som heter at «det er målene som teller», men i denne konkurransen er ikke dette helt riktig. Her bør det være noe spesielt ved scoringen. Enten det er en fin prestasjon i forkant, nydelig framspill eller en herlig avslutning.

Interessert i fotball? Følg oss på Facebook!

Problemet vårt denne runden er at av de 20 målene så var det ikke veldig mange «pene» scoringer, derfor har vi bestemt å hente inn en scoring fra hovedkampen i 1. divisjon. Øyvind Hoås får dermed sjansen til å kjempe mot eliteseriespillerne i kåringen «rundens mål».

Sjekk klippene og avgi din stemme i avstemningsboksen under videoklippene. (Klikk på symbolet nederst til høyre i videoen for å utvide videobildet)

Avstemningen avsluttes onsdag klokken 16.00

Kandidat 1: Fredrik Torsteinbø fra Sandnes Ulf er vår første kandidat. Sandnes Ulf spilte seg kraftig opp i andre omgang på Alfheim og fikk et pent mål signert Torsteinbø. Tommy Høiland slo en perfekt langpasning som Torsteinbør headet kontant i nettet bak en utspilt Benny Lekström i Tromsø-buret. Har du sansen for flotte headinger, stemmer du på Torsteinbø!

Kandidat 2: Peter Kovács fra Strømsgodset har en brokete fortid fra Brann stadion etter den kontroversielle scoringen på Håkon Opdal for noen år siden. Søndag var han på plass igjen. Denne gang benyttet den nesten to meter høye angriperen sine spissferdigheter, og headet råsterkt inn Godsets 2-0-scoring. Er ungarerens heading rundens fineste, stemmer du på Kovács.

Kandidat 3: Steffen Iversen. Veteranen fortsetter å score mål for Rosenborg. Denne gang med en sylfrekk vending inne i boksen før han fikk tuppet ballen forbi FFK-keeper Jon Knudsen. Var det flaks? Var det fint? Iversen er uansett vår kandidat nummer tre.

Kandidat 4: Thomas Holm. Fredrikstads nye midtbanesliter scorer ikke mange mål, men målet mot Rosenborg var en perle. Sleivspark eller ei. Skuddet ble satt kontant i nettet, oppe i vinkelen, bak en sjanseløs Daniel Örlund. Legg også merke til Tariks følsomme flikk i forkant, som skaffet Holm den tiden han trengte for å fyre av gårde skuddet. Holm er vår fjerde kandidat.

Kandidat 5: Øyvind Hoås, Sarpsborg 08. Hoås er en slepen teknikker på 2.03. Den skadeforfulgte spissen gjorde to pene mål i toppkampen mot Sandefjord i hvalfangerbyen. Vi har valgt å innlemme hans første scoring i denne kåringen. Spissen nølte ikke da han fikk sjansen fra langt hold. Resolutt vendte han om og sendte av gårde et nydelig skudd som gikk i en segmentbue over keeper Iven Austbø fra vel 25 meter. Kan Hoås hamle opp med eliteseriespillerne? Hoås er vår femte kandidat.

Dette ble sagt om scoringene på Twitter:

(ANB)

Artikkeltags