Ny kontrakt for Kristoff

Alexander Kristoff signerte ny kontrakt med Katjusja. (Foto: Reuters/ANB)

Alexander Kristoff signerte ny kontrakt med Katjusja. (Foto: Reuters/ANB)

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Alexander Kristoff fortsetter sykkelkarrieren i sitt nåværende lag Katjusja.

DEL

Nå har 27-åringen signert ny kontrakt.

Det bekrefter Katjusja selv i en pressemelding fredag. Hovedpersonen selv er strålende fornøyd med å ha den ny avtalen i orden.

- Jeg hadde kontrakt ut årets sesong, men jeg har hele tiden håpet at jeg kunne bli værende på dette vinnerlaget. Det tok ikke lang tid å bli enige om ny kontrakt. Jeg er strålende fornøyd, sier han.

Katjusja-ledelsen opplyser at det ikke vil bli gitt noen detaljer rundt avtalen lagets norske stjerne har signert.

- Alexander er fornøyd med den kontrakten vi har gitt ham, og vi er mer enn begeistret selv også. Vi har knyttet sterke bånd til ham de siste årene, og Alexander har vist seg å være en rytter vi kan utvikle videre i årene som kommer, sier Katjusja-sjef Viatsjeslav Ekimov.

Kristoff har lagt en fenomenal sykkelvår bak seg. Totalt har det blitt 11 seirer. Den største triumfen kom i klassikeren Flandern rundt.

I kjølvannet av lagets beste vårsesong noen gang har Ekimov nå startet jobben med å sikre lagets framtid. Det handler i første rekke om å sørge for at de beste rytterne blir værende.

- Dette er rett tidspunkt å tenke på framtiden til laget vårt. Sånn sett var Alexander Kristoff den naturlige rytteren å forlenge med først. Flere ryttere kommer i nærmeste framtid, sier han.

Etter en velfortjent hvileperiode i kjølvannet av Paris-Roubaix har Kristoff nå startet jobben med å forberede seg til resten av sesongen. Det store målet er naturligvis Tour de France.

Nordmannens første oppgave blir imidlertid endagersrittet Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt 1. mai. (ANB-NTB)

Artikkeltags