Ny pågripelse

Gro Smogeli, sjef for Finans- og Miljøseksjonen i Oslo politidistrikt. opplyste at fire personer er siktet i kampfiksingssaken.

Gro Smogeli, sjef for Finans- og Miljøseksjonen i Oslo politidistrikt. opplyste at fire personer er siktet i kampfiksingssaken. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Politiet har pågrepet ytterligere en Follo-spiller i kampfiksingssaken.

DEL

En Follo-spiller ble pågrepet og siktet onsdag, men han ble løslatt dagen etter. Politiet skal også har siktet en Follo-spiller etter at det kom fram mistanker mot ham under avhør. Fredag pågrep politiet ytterligere to spillere, en fra Follo og en fra Asker.

- Av polititekniske årsaker gikk vi ikke ut med denne pågripelsen, medgir Gro Smogeli, sjef for Finans- og Miljøseksjonen i Oslo politidistrikt.

- De to som ble pågrepet i dag er siktet for heleri og for å ha mottatt penger i forbindelse med kampen mot Østsiden og kombinasjon med kamper Asker - Frigg. De sitter begge i avhør, sa Smogeli fredag.

- Vi har også innledet samarbeid med klubbledelsen i Asker, sa Smogeli.

Politiet skal ha brukt tradisjonelt politiarbeid, men har også blant annet fått opplysninger fra banker om uvanlige pengeoverføringer. Det skal også ha vært brukt spaning og etterretning overfor det kosovoalbanske miljøet i Norge. Mistanker går ut på at miljøet bruker denne metoden for å hvitvaske penger.

Trolig har saken betydelig større omfang enn hva som hittil er avdekket. (ANB-NTB)

Artikkeltags